Кріптобіржа виділила для українських ВПО значну допомогу

Криптобіржа Binance виділила 1,2 млн доларів на допомогу українським внутрішньо переміщеним особам.

Як передає Укрінформ, про це віцепрем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив у Телеграмі.

"Одна з найбільших світових криптобірж Binance виділила 1,2 млн доларів на допомогу українцям зі статусом ВПО. Це стало можливою завдяки співпраці Мінцифри із засновником Binance — CZ", - ідеться у повідомленні.

Це одне з найбільших пожертвувань, зроблених приватною компанією для України.

"Впродовж 3 місяців виплати будуть надходити на криптогаманець, а потім їх можна вивести на банківську картку - 75 доларів щомісячно", - зазначив Федоров. 

За умовами програми, допомога надається жінкам старше 18 років, які мають статус ВПО. І лише тим, які перебувають в прихистках у Київській та Львівській областях. 

Пілотний проєкт запустили у Львівській області і вже 1000 осіб отримали виплати.

"Від початку повномасштабної війни рф в Україні компанія Binance демонструвала суттєву підтримку України. До цього Binance вже здійснили виплати 1713 українцям, які вимушено виїхали до країн Європейського Союзу та загалом планують допомогти 5000 біженцям з України", - додав Федоров.

Як зауважило у Телеграмі Міністерство цифрової трансформації, для отримання допомоги необхідно пройти верифікацію в одному із фондів: Rotary Club Kyiv International, "Паляниця" та iSans. Також подати заявку на фінансування можна за адресою: standwithukraine@isans.org.

Додаткову інформацію щодо програми можна отримати за наступними джерелами:

view counter

По тематике

США продовжили дію гуманітарних дозволів на вʼїзд для українців
03.03.2024 11:09

США продовжили дію гуманітарних дозволів на вʼїзд для українців

США продовжили термін дії перебування українських шукачів притулку на території Сполучених Штатів строком до 2 років....

Китай масово видає візи талоновитим туристам
29.04.2023 18:18

Китай масово видає візи талоновитим туристам

У середині квітня у Гонконгу схвалили понад 33 000 заяв на отримання візи для талановитих туристів. Це свідчить про те,...

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.