Надприродне. Душі померлих (Гінанті Рона, Тембанг Сарі, 2022) IMDb 5.3/10

Підліток на ім’я Ракка (Емір Махіра) має здатність бачити душі померлих, про появу яких його сигналізує спеціальний браслет. Через таку особливість взаємини хлопця з однолітками складаються не найкращим чином. 18+ 853

Ракка навіть переїхав до жити до свого дядька, який має такий самий дар, та почав ходити у іншу школу. Зазвичай привиди хочуть щось від хлопця, просять про якусь допомогу у справах, які залишились незавершеними у світі живих. Новою непроханою гостею стала для нього душа красивої дівчини (Zee JKT48). Колись вона була ученицею тієї ж школи, у яку зараз ходить Ракка. Покійна потерпала від буллінгу. Незавершені справи дівчини виходять за рамки того, що готовий був побачити хлопець.

Жахи «Надприродне. Душі померлих» знято у Індонезії і він є рімейком фільму, що вийшов у 2014 році. Творча команда надихалася кращими зразками корейських фільмів жахів. На одну з провідних ролей запросили співачку, танцівницю та актрису Zee JKT48, учасницю одного з корейських дівочих поп-гуртів.

В ролях: Емір Махіра, Зії Асадель, Ендрю Баррет, Фарандика, Нейса Чандрія.


 
Где и когда

Планета Кіно

С 09.05.2024 по 15.05.2024.  Время: 19.30

view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.