Фотовиставка Володимира Бикова "Іспит архітектурою"

Запрошуємо до Сумської міської галереї на презентацію проєкту довжиною в декілька місяців, світлини будуть змінюватись кожні два тижні. Ми пропонуємо Вам познайомитись з фотовиставкою сучасної сакральної архітектури дійсного члена Української академії архітектури, заслуженого архітектора України Володимира Бикова. 11

Биков Володимир Борисович, дійсний член Української академії архітектури, Заслужений архітектор України. Його виставка присвячена сакральній архітектурі Сумської області та інших регіонів України. Він є одним із основоположників відродження української церковної архітектури, творчо поєднуючи історичні традиції та новітні технології. Перший єпархіальний архітектор в Україні посткомуністичної доби. Організатор і керівник розробки та реалізації проєктів реставрації окремих архітектурних пам'яток і регенерації великих монастирських комплексів. Його роботи стали символом відродження української православної церковної архітектури. За його участю реалізовано понад 100 церков каплиць, монастирів. У тому числі проєкти реставрації церковних комплексів як пам'яток архітектури національного та місцевого значення.
Виставка призначена для відвідування студентами та архітекторами у галузі сакральної архітектури, адже вона відображає принципи відбудови та реставрації церков, які ґрунтуються на традиціях сакральної архітектури Слобожанщини. Ці принципи формують сучасну слобожанську школу архітектури.

Вхід вільний.

Где и когда

Сумська міська галерея

С 03.07.2024 по 30.11.2024.  

view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.