Граф Монте-Крісто (Матьє Делапорт, Александр де Ла Пательєр, 2024)

Юний Едмон Дантес (П'єр Ніне) планує невдовзі стати капітаном корабля та одружитися зі своєю коханою Мерседес (Анаїс Демустьє). Нажаль, не всі бажають йому щастя. 12+ 69

Хлопця несправедливо та необґрунтовано звинувачують у зраді. Едмон опиняється у замку Іф на віддаленому острові. Єдиним його співрозмовником впродовж довгих років є аббат Фаріа (П'єрфранческо Фавіно). Аббат розповідає йому де заховані скарби тамплієрів. Після втечі ці скарби допоможуть організувати гідну помсту тим, хто запроторив його у в’язницю.

Екранізація всесвітньо відомого роману «Граф Монте-Крісто» реалізована силами режисерів Александра де Ла Пательєра та Матьє Делапорта. Нещодавно вони екранізували роман Дюма «Три мушкетери» і нині екранізують ще один його твір. Зйомки велися у старовинних спорудах в різних регіонах Франції. Сцени ув’язнення зняті саме у замку Іф, який нині є популярною туристичною локацією. Готуючись до зйомок, актор П'єр Ніне тренувався плавати під водою, надовго затримуючи дихання.

В ролях: П’єр Ніне, Бастьєн Буйон, Анаїс Демустьє, Анамарія Вартоломей, Лоран Лафітт, П’єрфранческо Фавіно.


 
Где и когда

Кінопалац "Дружба"

С 05.09.2024 по 11.09.2024.  Время: 19.10

Планета Кіно

С 05.09.2024 по 11.09.2024.  Время: 13.40; 18.15

view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.