Фотовиставка Ольги Вовк "Пазли життя"

Фотографія - це мить, яка ніколи не повернеться...через секунду - історія: естетична, емоційна, життєва. 15

Ольга Вовк народилася 28 липня 1980 року у м.Білопілля Сумської області у родині працівника заводу та військової частини. У родині завжди панувала дружня, творча атмосфера.
Дитячі роки минули у м.Суми та, в окупованому зараз, м.Бердянськ - перлині Азовського моря. Світанки, денна спека, вечірня прохолода, захід сонця, шурхіт хвиль моря - все навкруги надихало на творчість. Сумщина собою теж дивувала: навесні буяли яблуневі сади, а золотава осінь манила погляд дитини.
Часто на вулицях обох рідних міст бачила картини пейзажів місцевих авторів, які щомиті відтворювали на своїх полотнах дивовижну красу.
Фотографія у ті часи була розкіш, тому називалася "Її величність" і неймовірно манила своєю невідомістю.
Перше знайомство з фотокамерою "Фед" відбулося у 1989 році. Це була диво-машина діда, який не дуже мав бажання ділитися таємницями фотомистецтва. На жаль, магічних експериментів з плівкою майже не відбулося...
У дорослому житті, незважаючи на постійні турботи за підростаючою малечею, завжди намагалася у всьому оточуючому бачити дивовижну красу. Так, поступово здійснилася мрія дитинства - купила перший власний фотоапарат "КODAK", щоб зберігати найцінніші миті життя. З того часу рідні, друзі, однокласники, а згодом друзі дітей точно знають: хто побачить їх красивими, ніжними, відважними чи кокетливими.
Краса є кругом, але не кожен її бачить так, як відчуває серце, закохане у фотосправу.

Вхід вільний.

Где и когда

Сумська міська галерея

С 08.10.2024 по 20.10.2024.  

view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.