Конотопська відьма (Андрій Колесник, 2024)

Закохані Олена (Тетяна Малкова) та Андрій (Тарас Цимбалюк) живуть, насолоджуючись кожною миттю, проведеною разом. Ідилію порушує вторгнення російських військ. 18+ 66

Намагаючись виїхати із зони бойових дій, пара натрапляє на росіян. Андрій гине на руках у своєї коханої. Лють Олени та її бажання помститися перетворюються на неспинну силу. Колись давно вона відмовилась від свого відьомського дару заради кохання до Андрія. Нині ж ніщо не зможе спинити могутню відьму. Аби позбавити життя тих, хто вбив її коханого, вона не шкодуватиме сил та не полінується вигадати щоразу жорстокішу розправу.

Жахи «Конотопська відьма» – це фільм українського виробництва. Сценарій написав Ярослав Войцишек («Захар Беркут», «Сторожова застава», «Мавка. Лісова пісня»). Нині він, як і частина акторів стрічки, проходить службу у ЗСУ. Режисерське крісло посів дебютант Андрій Колесник. Для зйомок використали справжню трофейну російську техніку та форму. Передбачається, що фільм буде першим у лінійці жахів, які зніматиме Film.UA Group.

В ролях: Тетяна Малкова, Тарас Цимбалюк, Павло Вишняков, Олена Хохлаткіна, Іван Шаран, Ярослав Шахторін, Артем Сагітов, Сергій Сосновцев.


Где и когда

Кінопалац "Дружба"

С 22.08.2024 по 28.08.2024.  Время: 14.35; 18.25

Планета Кіно

С 22.08.2024 по 28.08.2024.  Время: 12.15; 15.00; 19.00

view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.