Уявні друзі (УД) (Джон Красінскі, 2024) IMDb 6.9/10

Дівчинка на ім’я Бі (Кейлі Флемінг) раптом починає бачити уявних друзів. Звісно, деякі дітей фантазують про таку компанію. Однак Бі нічого не вигадувала. Дівчинка бачить безліч дивних персонажів, яких вигадав хтось інший. 1482

Виявляється, що такою самою силою наділений і її сусід (Раян Рейнольдс). Тепер вони удвох даватимуть раду чималій когорті чудернацьких створінь. Справа в тім, що діти, які вигадали цих персонажів, давно виросли та забули про своїх кращих друзів. Було б добре їм знову зустрітися.

Фентезійна комедійна драма «Уявні друзі (УД)» – це дітище Джона Красінскі, відомого передовсім за роллю у серіалі «Офіс». Він має досвід створення повнометражного кіно («Тихе місце»), однак цього разу вдався до нового для себе жанру, сам займався сценарієм та режисурою. Проект для сімейного перегляду задумав у співпраці з батьком чотирьох дітей Раяном Рейнольдсом. Вони удвох продюсували фільм та знімалися у ньому.

В ролях: Фібі Воллер-Брідж, Емілі Блант, Раян Рейнольдс, Кейлі Флемінг, Метт Деймон.


Где и когда

Кінопалац "Дружба"

С 16.05.2024 по 05.06.2024.  Время: 11.50

Планета Кіно

С 16.05.2024 по 05.06.2024.  Время: 11.20

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.