Ми були рекрутами (Любомир Левицький, 2024)

Документальний роуд-муві. У центрі сюжету – 19-річний Борис Савенко, рекрут 3-тьої окремої штурмової бригади. Його очима показано шлях бійця від перших кроків під час проходження курсу молодого бійця до справжніх дій на лінії бойового зіткнення. На прикладі побратимів, з якими він спілкується, показано наскільки різними є люди, що потрапили до лав війська. 2947

Документальний роуд-муві «Ми були рекрутами» зняв Любомир Левицький. Розказані історії – реальні, як і кадри, зняті штурмовиками та розвідниками під час виконання бойових завдань. Окремо працювали над постановочними художніми вставками. У фокус уваги документалістів потрапила діяльність 3-тьої окремої штурмової бригади. Про її формування оголосили у січні 2023 року, а за кілька місяців було розпочато рекрутинг. Перш ніж потрапити у склад 3 ОШБр майбутній боєць проходить відбір та курс молодого бійця. Зрештою до підрозділу потрапляють вмотивовані та стійкі воїни, для яких війна не просто важкі штурми, а й життєва місія.

В ролях: Борис Савенко, командири Третьої Окремої Штурмової Бригади: Тоха, Хата, Док, Дацик, Істок, Хельга, Хмурий, Схід.


 
Где и когда

Планета Кіно

С 02.05.2024 по 29.05.2024.  Время: 14.45

view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.