Тісто (Дмитро Кочнев, 2024)

Хліборобство завжди шанувалося українцями, а до випікання хлібу ставилися як до таїнства. Однаково поважне ставлення не виключає різноманіття страв із тіста. Яким буває хліб у різних куточках великої країни взялися дослідити Ольга та Володимир. 517

Вони вирушили у довгу мандрівку, завітали до кожного регіону аби дізнатися більше про місцеві традиції приготування страв із борошна. Зустрічалися з професійними кулінарами та простими сільськими бабусями аби не пропустити найменші нюанси випікання хлібу, приготування галушок чи пляцків.

Документальний фільм «Тісто» реалізовано зусиллями студії FILM.UA Group. Дослідниками та оповідачами виступили зіркові телеведучі Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський. За плечима творчого дуету – написання книги з сотнею авторських рецептів. Обоє присвятили життя кулінарії, мають великий досвід у ресторанній справі, багато навчалися закордоном. Передбачається, що рецепти хлібу, які показано у фільмі, буде видано окремою книгою.

В ролях: Володимир Ярославський, Ольга Мартиновська.


 
Где и когда

Планета Кіно

С 02.05.2024 по 08.05.2024.  Время: 17.00

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.