Весілля тільки для своїх (Фредерік Керін, 2023)

Макс (Ахмед Силла) та Лу (Камілль Лу) вже давно разом і мріють про дітей. Їхні стосунки достатньо гармонійні, надійні та міцні для того, щоб плани прожити разом усе життя виглядали серйозно. Поява дітей лише покращить ці стосунки. 18+ 1686

Але посадовці, які відповідають за всиновлення, мають іншу думку. Максу та Лу натякнули, що офіційний шлюб значно спростить їхній шлях до всиновлення. Пара вирішила, що запросить на реєстраццію лише двох свідків. Дізнавшись про це, батьки дуже обурилися. Звісно, вони також планують бути присутніми. А де батьки, там і ще кілька найближчих родичів. Брати, сестри, кузени, тітоньки та дядечки, яких молодята бачили лише на весільних фотографіях батьків. Мало по малу список гостей розрісся до небачених розмірів.

Комедію «Весілля тільки для своїх» зняв французький режисер та сценарист Фредерік Кілінг. Це четвертий направлений ним фільм. Усі проекти він знімає за власним сценарієм. Кілінг починав як актор і знявся у 16 стрічках.

В ролях: Камілль Лу, Ахмед Силла, Марк Різо, Барбара Болотнер.


Где и когда

Кінопалац "Дружба"

С 28.09.2023 по 04.10.2023.  Время: 13.50

Планета Кіно

С 28.09.2023 по 04.10.2023.  Время: 14.15; 18.30

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.