Пила Х (Кевін Гротерт, 2023) IMDb 8.1/10

Джон Крамер (Тобін Белл) відчайдушно чіпляється за будь який спосіб порятунку від раку. Йому радять зробити у Мексиці операцію в місцевої групи лікарів. Насправді ж це не лікування, а видурювання грошей у шокованих хворих, які бояться близької смерті. Джон вже придумав як помститися аферистам. 18+ 1349

Жахи та трилер «Пила Х» є десятим внеском у франшизу, а також одночасно продовженням першого фільму «Пила», що вийшов у 2004 році та приквелом до другої частини франшизи, фільму «Пила 2» 2005 року. Ця серія жахів, об’єднаних спільною темою, є однією з найуспішніших у світі. При сумарному бюджеті у близько $67 млн. загальні касові збори у світі склали понад $883 млн. Цифри стосуються перших семи фільмів франшизи. Над сценарієм нової частини працювали ті ж автори, що писали й для двох попередніх – Джош Столберг, Піт Голдфінгер. Режисерське крісло посів Кевін Гротерт. У якості монтажера або режисера він працював майже над усіма частинами. Знімали фільм у Мехіко з жовтня 2022 року по лютий 2023.

В ролях: Тобін Белл, Шоуні Сміт, Стівен Бренд, Майкл Біч, Рената Вака, Сюнньєве Макоді Лунд.


 
Где и когда

Планета Кіно

С 28.09.2023 по 18.10.2023.  Время: 13.45

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.