Пригоди Панди в Африці (Річард Клаус, Карстен Кілерих, 2024)

Дехто дуже боїться подорожей, а хтось навпаки – любить їх понад усе. А бувають ситуації, коли ти змушений вирушати в далеку путь аби врятувати друга. Саме у такій ситуації опинився відважний Панда, який все життя провів у Китаї, у своєму бамбуковому лісі. 39

Аби знайти викраденого дракончика він ладен відправитися у незвідані краї. Африка населена тваринами, яких він раніше не бачив, і це неабияк може злякати. Та думати про все це немає часу, допоки кращий друг знаходиться у небезпеці.

Мультфільм «Пригоди Панди в Африці» створено у співпраці Данії, Нідерландів, Франції, Німеччини та Естонії. Основні роботи з анімації велись на двох нідерландських студіях Coolbeans та Katuni. За режисуру, сценарій та продюсування картини відповідала творча команда начолі з Карстеном Кілеріхом. Він розпочинав свою кар’єру як актор і знявся у понад 20 художніх та короткометражних фільмах. Окрім того є засновником анімаційної студії у Данії та долучився до створення щонайменше семи проектів.


Где и когда

Кінопалац "Дружба"

С 29.08.2024 по 04.09.2024.  Время: 11.30

Планета Кіно

С 29.08.2024 по 04.09.2024.  Время: 11.00; 13.00

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.