Творець (Ґарет Едвардс, 2023) IMDb 7.3/10

Події розгортаються у майбутньому. Насувається початок війни між людством та силами штучного інтелекту. Нещодавно стало відомо, що архітектор штучного інтелекту створив надзвичайно потужну та таємничу зброю, здатну знищити все живе на планеті і тим самим покласти кінець існуванню людства. 12+ 1425

Нікому і ніколи не вдавалося вислідкувати та знайти цього архітектора. Останню надію покладають на Джошуа (Джон Девід Вашинґтон). Загартований у численних боях, він має нарешті знищити цього архітектора штучного інтелекту, якого називають Творцем.

Наукова фантастика, бойовик та драма «Творець» є новою роботою режисера Ґарета Едвардса («Бунтар Один. Зоряні війни. Історія»). Він не лише посів режисерське крісло, а й долучився до написання сценарію разом із Крісом Вайцом, який був номінований на премію «Оскар» за кращий сценарій у 2003 році. До роботи залучили голлівудських зірок першої величини. Загальний бюджет склав близько $86 млн. Основні зйомки проходили у Таїланді.

В ролях: Джон Девід Вашинґтон, Джемма Чан, Кен Ватанабе, Стерджілл Сімпсон, Еллісон Дженні, Марк Менчака, Ральф Інесон.


Где и когда

Планета Кіно

С 28.09.2023 по 01.11.2023.  Время: 12.20

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.