Гороскоп на тиждень з 28 серпня по 3 вересня

Що готує новий тиждень, від чого застерігає - розповість гороскоп.

ОВЕН

На початку тижня має вiдбутися нудна робота. Самопочуття в нормi. Не втрачайте активностi в професiйнiй сферi. Романтики у почуттях не чекайте.

ТЕЛЕЦЬ

Дiловi контакти у серединi тижня пройдуть загалом успiшно. Фiнанси – у ваших руках. Рiзких спадiв здоров’я не буде. Приділіть увагу коханій людині.

БЛИЗНЮКИ

Спокiй i врiвноваженiсть– умови успiшної роботи протягом всього тижня. Будьте готовi до виникнення конфлiктiв у сiм’ї. Ваше здоров’я в нормi.

РАК

У бiзнесi дiйте самостiйно, не слухаючи чужих порад i пiдказок. Проведiть тиждень в спокiйнiй i доброзичливiй атмосферi. Не нервуйте, iнакше можливi зриви.

ЛЕВ

Не прагнiть стрибнути вище голови. Ситуацiя на роботi загалом нейтральна, але ймовірні деякi неприємностi. Вiдпочиньте гарненько в кiнцi тижня.

ДIВА

Не варто висловлювати свої докори i вимоги колегам i керівнику в рiзкiй формi. Фiнансова ситуацiя змусить поклопотатися, але у серединi тижня все налагодиться.

ТЕРЕЗИ

На початку тижня не варто кидатися за двома зайцями. Намагайтеся скористатися своєю чарiвнiстю i досвiдом для налагоджування стосунків у сiм’ї.

СКОРПIОН

Успiх у роботi буде стабiльним. Але не пiддавайтеся на провокацiї колег. Несподiванок у сiм’ї можна не боятися, але моможуть розладнатися перспективнi плани.

СТРIЛЕЦЬ

Витримка i розсудливiсть на роботi вам просто необхiднi. Не давайте волю своїй недовiрливостi, будьте впевненi в словах i вчинках. Сiм`я пiдтримає вас, якщо буде важко.

КОЗОРIГ

На удачу сподiвайся, але й сам не схиб! Робота може бути цiлком успiшною i принести гарнi результати. У стосунках з близькими можуть вiдчуватися нервознiсть i роздратування.

ВОДОЛIЙ

Дiловi зустрiчi i поїздки пройдуть вдало, якщо ви будете уважнi i не зробите легковажного вчинку. Не будьте марнотратнi. Придiляйте бiльше уваги вашим близьким.

РИБИ

Обережнiсть у взаєминах з малознайомими людьми просто необхiдна. Не загострюйте стосунки з близькими. У сiм’ї будьте терплячішими.

Джерело: novograd.city

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал. Там ще більше оперативної інформації!

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал

view counter

По тематике

Гороскоп на тиждень 15-21 липня 2024 року
15.07.2024 12:12

Гороскоп на тиждень 15-21 липня 2024 року

Дуже складний і небезпечний тиждень, коли краще відмовитися від авіаперельотів, екстремальних видів спорту, уникати ризикованих ситуацій, великих скупчень людей. З...

Гороскоп на тиждень 8-14 липня 2024 року
08.07.2024 12:34

Гороскоп на тиждень 8-14 липня 2024 року

Тиждень сприятливий для людей, які зайняті інтелектуальною та комерційною професією. Натхнення та нові ідеї дадуть поштовх для реалізації масштабних проєктів....

Гороскоп на липень 2024 для всіх знаків зодіаку
01.07.2024 15:50

Гороскоп на липень 2024 для всіх знаків зодіаку

Ексклюзивний гороскоп на липень 2024 року склав ясновидець Хаял Алекперов. Двічі переможець і суддя проєкту Битва екстрасенсів зазначає, що другий...

Гороскоп на тиждень 1-7 липня 2024 року
01.07.2024 11:25

Гороскоп на тиждень 1-7 липня 2024 року

Липень принесе нам усім ще більше літа та приємних вражень. Але й неприємні сюрпризи також можливі цього тижня. Якщо щось...

Гороскоп на тиждень 24-30 червня
24.06.2024 12:08

Гороскоп на тиждень 24-30 червня

Протягом тижня прояснюються багато питань, люди показують свою справжню особистість, приходить розуміння того, як вибудовувати подальше життя. Докладніше в гороскопі...

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.