Гороскоп на тиждень 15-21 липня 2024 року

Дуже складний і небезпечний тиждень, коли краще відмовитися від авіаперельотів, екстремальних видів спорту, уникати ризикованих ситуацій, великих скупчень людей. З високою обережністю варто приймати можливості, що з'являються, оскільки плата за бажаний результат може виявитися непідйомною, пов'язаною із саморуйнуванням. Подробиці - в гороскопі астрологині Марини Скаді.

ОВЕН

Якщо хочете змінити місце служби, поговорити з керівництвом про покращення умов праці, не варто займатися цим протягом цього тижня. Зірки рекомендують стримати свої амбіції та зберігати дистанцію у взаєминах із начальством. Підприємці зможуть підвищити оберти компанії, але для цього доведеться знайти інвесторів, партнерів або вплутатися в кредит. Непогано розвиваються зв'язки з колегами з інших міст чи країн, але тут ідеться, скоріше, про відновлення колишньої співпраці.

ТЕЛЕЦЬ

З фінансами все зараз неоднозначно – гроші приходять досить легко, але зберегти їх навряд чи вдасться. Будьте обережні у всьому, проведіть час далеко від міської суєти, візьміть відпустку на тижні або кілька відгулів (15 – 16 липня, як мінімум). Ви блискуче впораєтеся з поставленими завданнями у спокійному та тихому місці. А зовнішня метушня, багато людей навколо, можуть негативно вплинути на ваше фізичне та психічне здоров'я.

БЛИЗНЯТА

У багатьох представників вашого знака важливу роль у всіх справах як особистих, так і професійних, можуть грати родичі. У них йде сприятлива смуга, і вони радо поділяться з вами всім, що мають. Після недавніх непорозумінь, стосунки у закоханих відновлюються, все видається так, ніби обидві сторони не проти піти назустріч одне одному. Підприємцям доведеться витрачати час, щоб усунути проблеми з документами.

РАК

Подружнє життя далека від ідеальної картинки, також можливі труднощі у взаєминах із дітьми та батьками. І все це через спекотні суперечки, пов'язані з фінансами та об'єктами нерухомості. Грошове питання настільки гостре, що багато хто через це може ухвалити рішення про розлучення. Стан здоров'я погіршиться у людей, які страждають на ендокринні захворювання. Цього тижня не варто давити на педаль газу! Дійте повільно, зберігайте спокій, зараз це головне!

ЛЕВ

Це напружений, але дуже продуктивний період, коли вдасться розібратися із проблемами минулого, а також визначитись із планами на майбутнє. У професійній сфері на вас чекає безліч приємних змін, багато залежатиме від колег та партнерів із бізнесу. У багатьох представників вашого знака є чудові шанси виявити свої лідерські якості, ви здатні надихнути оточення та організувати роботу. Труднощі чекають на тих, хто хоче розвивати щось своє або зайняти видну посаду.

ДІВА

Це час активних дій та подолання перешкод. Прихильність начальства забезпечена службовцю, а просування перспективних проєктів — бізнесменові-початківцю. У службовців з'явиться можливість поліпшити умови праці, перейшовши інше місце роботи. Підприємці та начальники мають навести лад у своєму колективі, щоб стабілізувати ситуацію, що виникла в минулому. Цілком ймовірна фінансова допомога батьків, партнера по шлюбу або когось із близьких людей.

ТЕРЕЗИ

Намагайтеся не прив'язуватися і не будувати далекосяжних планів, насолоджуйтесь спокоєм і усамітненням. Взаємини в сім'ях напрочуд теплі та гармонійні. Гроші надходитимуть регулярно, і, крім звичайних заробітків, можна розраховувати на підтримку партнерів, а також прибуток від вдалих операцій з нерухомістю. Більшість витрат припаде на вихідні. Підприємці можуть потрапити до капкану неможливості виплатити за боргами.

СКОРПІОН

Ваше здоров'я залишатиметься міцним, але небезпека чатує на тих, хто займається активними видами відпочинку. Обробляйте шкіру від укусів шкідливих комах, будьте обережними на воді. Можуть загостритись ситуації недавнього минулого, які також отримають своє продовження у серпні. Попросіть допомоги впливових людей, успіх у вирішенні складних питань вам забезпечений, якщо зумієте скористатися сприятливим шансом.

СТРІЛЕЦЬ

В особистому житті загалом все, як і раніше: принаймні серйозних потрясінь не очікується. Хтось зав'яже легкий, швидкоплинний роман, а кимось опанують сильні почуття, які можуть перерости в яскраву історію кохання. Вдасться впорядкувати будинок, дачу, і в цих клопітких заходах візьмуть участь усі члени вашої родини. Схоже, вся родина згуртувалась навколо сімейного вогнища, і підтримку близьких ви відчуватимете буквально у всьому тому, чим належить займатися.

КОЗОРІГ

У професійній сфері виникнуть різні перешкоди та проблеми, які вимагатимуть невідкладних та досить складних рішень. Дійте методично, планомірно, без поспіху та зайвої метушні. Як то кажуть – «терпінням і працею всього добудеш». Ситуація в особистому житті більш стійка, ніж на роботі. Але у багатьох подружніх пар виникнуть суперечки щодо облаштування житла чи якихось господарських справ. Діти тішать, у їхніх справах йде позитивна смуга, і це примирить подружжя, що конфліктує між собою.

ВОДОЛІЙ

Незважаючи на вашу винахідливість у питанні заробітку, остерігайтеся ризику у фінансових питаннях. У бізнесі зараз період невизначеності та рутинних справ. Не виключені розбіжності з батьками чи старшими членами сім'ї. Пари, що розлучаються, також вступлять у конфлікт, де буде порушена загальна власність, і насамперед нерухомість, але зможуть швидко його вирішити. Не забудьте відвідати батьків та прихопіть дітей, їм буде корисно поспілкуватися зі старшим поколінням.

РИБИ

З'явиться бажання все кинути на пів дорозі, проте це тимчасові труднощі, і вони незабаром закінчаться. Виявіть терпіння, перечекайте цей час із мудрістю, і ви будете винагороджені новими пропозиціями із солідним прибутком. І якщо в цей період вдасться про щось домовитися з колегами та партнерами, намагайтеся закріпити усні домовленості підписанням потрібних паперів. Для творчих людей – це чудовий час для зміни роботи, започаткування нових проєктів.

 Джерело: ТСН

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал. Там ще більше оперативної інформації!

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал

view counter

По тематике

Гороскоп на тиждень 8-14 липня 2024 року
08.07.2024 12:34

Гороскоп на тиждень 8-14 липня 2024 року

Тиждень сприятливий для людей, які зайняті інтелектуальною та комерційною професією. Натхнення та нові ідеї дадуть поштовх для реалізації масштабних проєктів....

Гороскоп на липень 2024 для всіх знаків зодіаку
01.07.2024 15:50

Гороскоп на липень 2024 для всіх знаків зодіаку

Ексклюзивний гороскоп на липень 2024 року склав ясновидець Хаял Алекперов. Двічі переможець і суддя проєкту Битва екстрасенсів зазначає, що другий...

Гороскоп на тиждень 1-7 липня 2024 року
01.07.2024 11:25

Гороскоп на тиждень 1-7 липня 2024 року

Липень принесе нам усім ще більше літа та приємних вражень. Але й неприємні сюрпризи також можливі цього тижня. Якщо щось...

Гороскоп на тиждень 24-30 червня
24.06.2024 12:08

Гороскоп на тиждень 24-30 червня

Протягом тижня прояснюються багато питань, люди показують свою справжню особистість, приходить розуміння того, як вибудовувати подальше життя. Докладніше в гороскопі...

Гороскоп на тиждень 17-23 червня 2024 року
17.06.2024 11:24

Гороскоп на тиждень 17-23 червня 2024 року

Астрологічна погода протягом тижня – сприятлива, багата на зміни та нові вітри. Буде пройдено другу кардинальну точку року – Літнє...

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.