Понад 60 всесвітньо відомих локацій світу вимкнули світло на знак солідарності з Україною

Акція пройшла під гаслом LightUpUkraine, вона має на меті зібрати через UNITED24 кошти на придбання генераторів для українських лікарень.

У середу, 21 грудня, коли день найкоротший, а ніч найдовша в році, найпопулярніші локації світу вимкнули світло на знак солідарності з Україною. Про це розповідають у UNITED24.

Римський Колізей та Сіднейська опера, будівля Європарламенту в Брюселі та парламенту Шотландії в Единбургу, мерія Парижа та Порто, головні різдвяні ялинки Нью-Йорка біля Рокфеллерського центру та Лондона на Трафальгарській площі, а також у Празі, Ризі, Софії, Вроцлаві, Турку, Вільнюсі, знаменита телевежа Торонто, – загалом понад 60 всесвітньо відомих локацій в середу вимкнувимнули світло на знак солідарності з народом України та закликали своїх відвідувачів долучитися до збору на генератори для України. 

Акція пройшла під гаслом #LightUpUkraine. Вона має на меті зібрати через UNITED24 кошти на придбання генераторів для українських лікарень, сказано у повідомленні.

view counter

По тематике

Як донатять українці в 2023 році
26.10.2023 14:43

Як донатять українці в 2023 році

За 9 місяців 2023 року три найбільших фонди України зібрали 12,5 млрд гривень. Лідерство продовжує утримувати платформа United24, яка, до...

Майже 1 млрд доларів задонатили в найбільші фонди країни
23.01.2023 18:21

Майже 1 млрд доларів задонатили в найбільші фонди країни

З моменту початку повномасштабної війни лише на рахунки НБУ та у три найбільші фонди країни задонатили понад 33,96 млрд грн....

Атаки на інфраструктуру спричинили подвоєння донатів на ЗСУ
28.11.2022 16:45

Атаки на інфраструктуру спричинили подвоєння донатів на ЗСУ

За даними Опендатабот, у дні масованих ракетних обстрілів українці активніше донатили на ЗСУ....

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.