В яких країнах не чекають на росіян?

Багато європейських країн ухвалюють рішення обмежити в'їзд або навіть закритися для туристів із рф.

З 19 вересня Польща та країни Балтії (Естонія, Латвія та Литва) заборонили в'їзд туристам із РФ.

Фінляндія закрила сухопутні кордони з Росією для туристів із 30 вересня. З 25 жовтня Чехія запровадила повну заборону на в'їзд для туристів із РФ. З липня Бельгія призупинила видачу туристичних віз громадянам Росії. Зараз країна видає візи лише студентам, дослідникам, одноразові робочі візи, а також візи молодим людям, які живуть та працюють у сім'ях, що приймають. Така сама ситуація і в Данії. Країна також призупинила дію Угоди про спрощення візового режиму з Росією 6 вересня 2022 року.

До подальшого повідомлення Посольство Королівства Данія в Москві призупиняє прийом заявок на території Російської Федерації для отримання короткострокових віз та посвідки на проживання в Данії, за винятком офіційних візитів, - йдеться у повідомленні дипвідомства.

У квітні Нідерланди призупинили видачу короткострокових віз громадянам РФ. Однак країна, як і раніше, розглядає заявки на отримання віз з гуманітарних міркувань і видає дозволи на тимчасове проживання.

Словаччина оформляє візи росіянам лише в екстрених випадках.

Німеччина все ще видає візи російським туристам, але посилила вимоги. І також скасувала угоду про спрощення візового режиму із Росією.

Словенія видає візи громадянам Росії лише за наявності дійсного авіаквитка на прямий рейс до країни. Квитки на поїзд або автобус як доказ поїздки не приймаються.

З 1 грудня Кіпр скасовує спрощений візовий режим із РФ. Так, росіяни мають заплатити 80 євро при оформленні туристичної візи, за дітей від 6 до 12 років - 40 євро.

На Кіпр, який не входить до шенгенської зони, без національної кіпрської візи можуть в'їжджати росіяни, які мають шенгенські візи або багаторазові національні візи Румунії, Хорватії чи Болгарії, - повідомляє socportal.info.

view counter
view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.