Собівартість виробництва молочних консервів менше залежить від вартості сирого молока. Тривале зберігання також дозволяє завантаження потужностей незалежно від поточного попиту, повідомляє ІНФАГРО.
Ціни не зазнають суттєвих коливань, майже як на ринку свіжих молокопродуктів.
Виробництво молочних консервів можна назвати стабільним з тенденцією до збільшення. За перший квартал в Україні справжнього згущеного молока та продукту комбінати випустили на 8% більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.
У жовтні 2024 року середня ціна на молоко-сировину в ЄС сягнула 50,28 євроцентів за кг, що на 1,4% більше, ніж...
У щотижневому звіті Єврокомісії повідомляється, що у період січень-квітень 2024/23 закупівля коров’ячого молока в ЄС зросла на +1%; (+0,2% з...
Відбулася зустріч представників молочного сектору України та Польщі....
Департамент агропромислового розвитку Сумської обласної державної адміністрації провів мониторинг закупівельних цін на молоко....
Продукцію переважно експортують до країн Євросоюзу....