Шанталь у Магічному королівстві (Бора Дагтекін, 2024)

Поки Зейнеп (Гізем Емре) шукає роботу, Шанталь (Єлла Хазе) хоче стати блогеркою у Instagram. На цьому шляху є дві проблеми – відсутність підписників та брак ідей для контенту. 16+ 99

Якось на очі дівчатам потрапляє старезне дзеркало. Воно виглядає, як чудова тема для створення нового допису. Шанталь та Зейнеп самі незчулися, як опинилися по той бік дзеркала у казковому світі. Тут можна зустріти чимало героїв класичних казок, ось тільки поводяться вони неочікувано. Аладдін нічого не чув про літаючий килим, принцеса не хоче заміж, а принц ніяк не визначиться чим він хоче займатися. Та й зла відьма геть не зла. Знімаючи усе це можна наробити унікального контенту для соцмереж. Шкода, що телефон розрядився. Але найбільша проблема подруг в тому, що розбилося магічне дзеркало.

Комедійна фантастика «Шанталь у Магічному королівстві» – це робота німецького режисера та сценариста Бора Дагтекіна. Головними героїнями стали персонажі зі знятого ним фільму «Fack ju Göhte 3».

В ролях: Йелла Хаазе, Гізем Емре, Мідо Котаїні, Макс фон дер Гребен, Марія Еріх.


 
Где и когда

Кінопалац "Дружба"

С 26.09.2024 по 02.10.2024.  Время: 13.45

Планета Кіно

С 26.09.2024 по 02.10.2024.  Время: 11.15; 18.15

Кино
Театр
Концерты
Выставки
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.