Лендаріс (Філіп Дюшен, Кювельє Жан-Батист, 2024)

13-річний Зак живе у самісінькому центрі казкового королівства, наповненого магічними створіннями та чудернацькими зловісними монстрами. Він вивчає магію і мріє в досконалості оволодіти усіма чаклунськими тонкощами. 42

Нещодавно його брат-близнюк Кайл зник. Хлопчика викрав злий чаклун. Аби розшукати брата, Зак вирушає у далеку подорож. Один він ніколи не здолав би цей шлях, тож разом з ним слідують Індіана, злочинець з таємничими здібностями, та Вово – кумедне кошлате створіння, яке теревенить без зупину. Дорогою на друзів чекають пастки, однак найважливіша битва зі злом попереду і програвати її не можна. Найціннішою зброєю у цій битві стане нефритовий камінь.

Фентезійний пригодницький мультфільм «Лендаріс» створено у співпраці мультиплікаторів із Франції та Канади. Над сценарієм та режисурою працював Філіп Дюшен. Співрежисер Жан-Батист Кювельє відповідав за дизайн персонажів та уявного світу. Над створенням візуальної концепції мультфільму він працював кілька років.


Где и когда

Кінопалац "Дружба"

С 15.08.2024 по 21.08.2024.  Время: 10.30; 12.10

Планета Кіно

С 15.08.2024 по 21.08.2024.  Время: 11.30

view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.