Чужий: Ромул (Феде Альварес, 2024)

Колонізація космосу передбачає обстеження усього, що потрапляє в поле зору. На давно закинуту космічну станцію прибуває Рейн (Кейлі Спені) та її колеги. Разом вони мають оглянути пустуючі приміщення старого корабля. Їхня знахідка здатна змінити хід історії, адже це найнебезпечніша форма життя у Всесвіті. 18+ 44

Фантастика та жахи «Чужий: Ромул» є сьомим фільмом франшизи «Чужий». За сценарієм події розгортаються у проміжок часу між подіями фільмів «Чужий» (1979) та «Чужі» (1986). Режисерське крісло цього разу посів Феде Альварес. Спільно з Родольфо Саягесом, з яким вони працювали над багатьма успішними проектами («Зловісні мерці», «Техаська різанина бензопилою», «Не дихай»), він написав сценарій до фільму, використовуючи вигаданих Деном О'Бенноном персонажів та концепції. Рідлі Скотт, який режисував три з шести фільмів франшизи, зайнявся продюсуванням. Зйомки велися у Будапешті, Угорщина, впродовж весни та початку літа 2023 року.

В ролях: Кейлі Спені, Девід Джонссон, Арчі Рено, Ізабелла Мерсед, Спайк Фірн.


 
 
Где и когда

Планета Кіно

С 08.08.2024 по 14.08.2024.  Время: 14.15; 16.45; 19.15

view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.