Тільки диво (0+) Олена Каретник (Україна, 2019)

Пригодницький фільм «Тільки диво» є дітищем Олени Каретник. Режисерка та сценаристка фільму все життя присвятила кінематографу. У доробку Олени 57 документальних фільмів та два телесеріали. Дана робота – дебют на великому екрані. Стрічка отримала фінансування від Держкіно у розмірі 62 млн.грн. з третьої спроби. Двічі проект подавався на розгляд комісії та ігнорувався. Особливу увагу приділили музичному супроводу стрічки. У фільмі можна буде почути пісні у виконанні Іларії, гурту Lama та музичної формації B&B Project. 469

У невеличкому містечку, що загубилося у горах, живе щаслива родина. Марія (Анжеліка Савченко) та Нік (Євген Нищук) виховали чудових дітей – Северина (Георгій Ярмоленко) та Аніку (Марія Тараненко). Коли батько отримав тяжкі рани, рятуючи рідний край від стихії, діти без вагань почали робити усе, аби його врятувати. Брату та сестрі доведеться здолати довгий шлях, повний випробувань та пригод.

 Георгій Ярмоленко, Анжеліка Савченко, Євген Ніщук, Петро Миронов, Сергій Озіряний
Где и когда

Планета Кіно

19.12.2019.  Время: CINETECH+, 2D 12:20 16:30

view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.