Потужне звернення співака Артура Чумаченка до українців у новій композиції “Опір”

Нова пісня є закликом до об'єднання й віри в майбутнє, нагадуванням, що ми незламні та готові протистояти будь-яким викликам.

Співак Артур Чумаченко презентував нову композицію "Опір", артист звертається до мільйонів українців із закликом знайти в собі силу та витривалість. Артур Чумаченко надихає на віру в світле майбутнє України та завжди пам'ятати про те, що ми є єдиною нацією.

Артур Чумаченко щиро ділиться з нами відчуттям своєї нової пісні:

“ Ця пісня про сильних і вірних, за волю крокує крізь стіни, нескорених, вільних, щасливих, про справжніх дітей України

Інспірацією до написання пісні “Опір” слугувало натхнення нескореним українським народом, його стійкістю та внутрішньою силою. У цій пісні автор висловив свою глибоку любов до України, її культури та історії, а також своє захоплення величчю та непоборністю  українців.

Що цікаво, артист самостійно зробив аранжування, прописав гітару, скрипку, орган, барабани,  бас гітару йому допоміг записати друг Дмитро Йовко, з яким вони раніше грали в гурті. Потім Артур відправив демо версію звукорежисеру Костянтину Пуга, зі студії  "Примат" в Києві. Костянтину сподобалося аранжування, він був готовий допомогти допрацювати та записати пісню. На студії вони плідно попрацювали над композицією, яку вже зараз ми можемо почути на всіх стрімінгових платформах!

Зростаючи у сім'ї музикантів Артур Чумаченко вже змалечку почав захоплюватися світом музики. Тато виступав на весіллях зі своїми піснями та грав на гітарі, мама у свою чергу викладала у музичній школі. Артист був оточений музикою із самого дитинства, це був один з головних чинників, який сильно вплинув на майбутній вибір Артура, на його розвиток у творчості та прагнення творити своє!

Артур має близько 30 авторських пісень, 5 з яких вже випущені на стрімінгових майданчиках. 

Створюючи пісню "Опір", Артур Чумаченко бажав, щоб слухачі відчули силу та єдність у її словах. Він прагнув, щоб кожен, хто слухає цю композицію, перейнявся незламною вірою та невпинним бажанням боротися за майбутнє України. 

Співак коментує це так:

“Моя музика завжди була відданою українській ідеї. Ця пісня - моя спроба висловити повагу до сили та волелюбності нашого народу, це віра у світле майбутнє української держави”.

Артур Чумаченко неодноразово виступав для наших військових, вони були приємно вражені від почутого, тому Артур впевнений, що його музичні погляди та особливе відчуття музики зможуть зцілити, надихнути та допоможуть відшукати нові сенси буття!

У найближчому майбутньому Артур планує записати всі свої пісні та нарешті поділитися своїм внутрішнім світом, тому у найближчому майбутньому чекаємо нові круті та яскраві прем’єри від артиста Артура Чумаченка/


Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал. Там ще більше оперативної інформації!

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал

 

 
view counter

По тематике

Dasha Shocks та Murt Burner влаштовують вечірку "Crazy Party"
19.12.2023 09:10

Dasha Shocks та Murt Burner влаштовують вечірку "Crazy Party"

Нова зірка на музичному небі, Dasha Shocks, та скандальний артист Murt Burner презентували їхній першим спільним трек "Crazy Party"....

Гурт Bredberi презентує нову пісню «Крижана пустеля»
28.11.2023 09:29

Гурт Bredberi презентує нову пісню «Крижана пустеля»

Гурт Bredberi презентує нову пісню «Крижана пустеля», яка увійде у новий альбом 2024 року....

Реп-виконавець BURLA презентував романтичний кліп на пісню «Розтопи»
11.11.2023 09:27

Реп-виконавець BURLA презентував романтичний кліп на пісню «Розтопи»

Популярний реп-виконавець BURLA несподівано відійшов від свого звичного стилю і презентував романтичну пісню про кохання....

“Не відпускай” - романтичний трек про кохання від NICOLETTA
07.11.2023 16:01

“Не відпускай” - романтичний трек про кохання від NICOLETTA

Україна вітає захоплюючий новий талант на своїй музичній сцені - "NIKOLETTA". З її дебютним синглом у жанрі поп вона...

NANAVA випустила свій дебютний сингл «Ми на Ви», її підтримали артисти Global Records
27.10.2023 09:44

NANAVA випустила свій дебютний сингл «Ми на Ви», її підтримали артисти Global Records

Українська співачка NANAVA, яка підкорила шоу «The Voice Romania» випустила свій дебютний сингл «Ми на Ви» про кохання на відстані....

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.