Авто зі США у 2023 році. Чи вигідно купувати авто з Америки

Автомобілі зі США в Україні стали однією з найпопулярніших і швидкозростаючих країн із ввезення авто зі США.

Безумовна популярність авто з Америки почалося з 2016 року, коли було ухвалено Закон 2681, де було зафіксовано адекватні ставки оплати митних платежів на європейському рівні і з цього року розпочалося завезення авто з Америки у геометричній прогресії.

Після 2022 року, де попит на авто зі США явно впав, наступних рік (2023), очікує великі потрясіння та підвищений попит.

Чому варто купувати авто зі США у 2023 році?

1. Впали ціни на аукціонах. Починаючи з першого дня зими рівень дорожньо-транспортних пригод у США зростає в десятки разів. Пов'язано це з погіршенням погодних умов та бажання списати велику кількість автомобілів до кінця податкового року, де потрібно буде сплачувати податок від перебування на балансі авто.
2. Зменшення попиту купівлі авто з інших країн. У зв'язку зі складністю логістики та подорожчання ціни, деякі країни втратили великий інтерес до покупки авто зі США і тим самим вартість автомобілів на аукціонах у США знизилася.
3. Суттєва різниця у виборі порівняно з українським авторинком. Наприкінці 2022 року спостерігається суттєвий дефіцит автомобілів.

Підібрати автомобіль у США в період падіння цін – можна в каталозі авто зі США https://americanavto.com/cars/ та отримати гарантовану знижку на послуги компанії.

Доставка авто з США в Україну

Доставка авто здійснюється через європейські порти, зазвичай це порти Польщі, Литви, Німеччини, звідки авто доставляється автовозом вже в Україну. Це дорожчало вартість логістики, але й убезпечило від можливих ризиків клієнтів.

Після перетину кордону з Польщею, автомобіль доставляють на митницю до м.Львів та звідти клієнту доставляється у будь-яке місто України.

Компанія «Американ Авто» має свої евакуатори, 3 СТО України та 15 офісів по Україні та організовує автомобіль «під ключ» з гарантією всіх платежів. Для ознайомлення з компаній з доставки авто зі США https://americanavto.com/ перейдіть на сайт компанії. 

®

 
view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.