Великі гроші (Максим Говаре, 2024)

Комедія складається з п’яти окремих новел, герої яких ніяк не перетинаються між собою. Вони знаходяться в різних життєвих ситуаціях, вони різні за віком, статтю та соціальним статусом. 16+ 47

Об’єднує їх те, що усі вони нещодавно придбали лотерейний квиток, який виявився виграшним. Суми виграшу настільки великі, що могли б миттєво вирішити усі їхні проблеми. Разом з тим, сам факт виграшу призводить до появи великої кількості проблем, про які вони не могли навіть здогадуватись. Так чи інакше, життя героїв змінилося назавжди, але вибір як чинити в нових реаліях має кожен.

Французька комедія «Великі гроші» створена творчим тандемом. Ромен Шоа та Максим Говаре спільно писали сценарій та займалися режисурою. Бюджет виробництва склав близько 5,6 млн. євро. Основні зйомки велися у Франції та франкомовній частині Швейцарії. Фільм було представлено на Міжнародному фестивалі комедійних фільмів у Альп-д’Юез, де він виборов одну з нагород.

В ролях: Одрі Ламі, Анук Грінбер, Фабріс Ебоуе, Луїз Колдефі, Сами Уталбалі.


 
Где и когда

Планета Кіно

С 15.08.2024 по 21.08.2024.  Время: 15.20

view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.