Мантра воїн: Легенда про вісім місяців (Вірапатра Джінанавін, Манассавін Малевонг, 2024)

Події розгортаються у далекій галактиці. Коли вісім небесних тіл вишикувались у ряд, на світ явилися небесні воїни, небачені раніше. Вони покликані були, аби захистити найцінніше, що є у їхньому світі – священну силу, яку несе у собі принцеса Сіта. Однак лиходії викрали дівчину. 40

Знайти та повернути її береться принц Раам. Йому доведеться стати до бою з супротивниками, сила яких набагато більша за його власну. Анімаційні пригоди «Мантра воїн: Легенда про вісім місяців» створено в Таїланді.

В основі сюжету – тайська версія народного епосу «Рамаяна», який більш відомий у індійському варіанті. Хоча мультфільм і спирається на класичний відомий сюжет, сценаристи добре попрацювали, аби видовище було динамічним та непередбачуваним. Наразі відомо про щонайменше 13 екранізацій індійського народного епосу. Варіант історії, розповсюджений у Таїланді, потрапляє на екрани вперше. Творці перенесли події з далекого минулого у фантастичний вигаданий світ.

В ролях: Рані Кампен, Тачая Пратумван, Сорравід Тонгтенг.


Где и когда

Кінопалац "Дружба"

С 08.08.2024 по 14.08.2024.  Время: 12.15

view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.