Космоголовий (Пол Майєр, Герхард Пейнтер, 2023)

Норман (Бонко Хоза) завжди цікавився існуванням інопланетян. Як і більшість 16-річних підлітків, він не в захваті від деспотичності вчителів. Особливо дошкуляє йому директорка міс Вінтерінгтон. Дивовижні події переконали хлопця в тому, що прибульці існують. 1118

Вони мають мікроскопічні розміри та троє з них оселилися у Нормановій голові. Мета непроханих гостей – зупинити міжгалактичного злодія Золтхарда. Його армія готується володарювати над усіма людьми. Розпочати вони вирішили з тієї самої міс Вінтерінгтон. Норману доведеться діяти набагато сміливіше і рішучіше, аніж він звик.

Мультфільм «Космоголовий» знято в Південно-Африканській Республіці. Творці характеризують його як історію про те, як стати героєм не зважаючи ні на що. До рук команди мультиплікаторів у 2017 році потрапив наполовину зроблений проект. Аби історія була цікавішою, її дещо змінили, а саму анімацію вже готових уривків покращили, наскільки це було можливо.


Где и когда

Кінопалац "Дружба"

С 21.09.2023 по 29.09.2023.  Время: 10.30; 12.10

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.