Привиди у Венеції (Кеннет Брана, 2023) IMDb 6.8/10

Місіс Рейнольдс (Мішель Єо) проводить спіритичні сеанси. Зазвичай події, що стаються під час таких вечорів, цілком відповідають певному сценарію. Однак те, що трапилось цього разу, не піддається жодним поясненням. Єдиний, хто зможе зрозуміти, що ж сталося насправді, це Еркюль Пуаро (Кеннет Брана). 16+ 2695

Детектив «Привиди у Венеції» знято за мотивами одного з романів Агати Крісті. Це третій фільм після «Східного експресу» та «Вбивства на Нілі», у якому детектива Еркюля Пуаро грає Кеннет Брана. За сюжетом події відбувалися у Англії, але для екранізації їх перенесли до Венеції. Фільм не є суто детективною історією. Режисер та виконавець головної ролі Кеннет Брана охарактеризував свій новий проект як містичний трилер, а дехто з критиків назвав це фільмом жахів. Роман, за яким було знято фільм, один з останніх, написаних Агатою Крісті. За свідченням родичів, частину тексту вона записувала на диктофон, а помічниця передруковувала і допомагала їй редагувати текст.

В ролях: Кеннет Брана, Кайл Аллен, Камілла Коттін, Джеймі Дорнан, Тіна Фей.


 
Где и когда

Планета Кіно

С 14.09.2023 по 15.11.2023.  Время: 10.40

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.