У світі фіксується глобальний технічний збій, який впливає на роботу в різних країнах

Так в Україні був зафіксований збій, зокрема, в роботі «Нової пошти», Sense Bank та Vodafone.

Низка авіакомпаній США, включно з American Airlines, United Airlines і Delta Airlines призупинили польоти через проблеми зі зв'язком, про це пише Радіо Свобода.

Аеропорт Берліна заявив про затримку реєстрації на рейс через технічну несправність. Схожі проблеми є й в інших аеропортах світу.

Один із найбільших телевізійних новинних каналів Британії Sky News не може вести пряму трансляцію, заявив голова правління.

Загалом цей глобальний технічний збій вплинув на роботу в різних країнах, зокрема в іспанських аеропортах, турецькій авіакомпанії, австралійських ЗМІ та банках тощо.

Олег Гороховський в своєму телеграмканалі написав: "

У всьому світі глобальний IT-збій, пов'язаний із взаємодією антивірусу Crowdstrike та Windows. Безліч компаній у нокдауні".

Комп'ютери з Windows, на яких встановлено програмне забезпечення CrowdStrike, мають проблеми, пише Bloomberg

Компанія з кібербезпеки CrowdStrike підтвердила також, що комп'ютери, на яких встановлено її програмне забезпечення, мають проблеми з раптовим вимкненням операційної системи Windows, пишуть ЗМІ

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал. Там ще більше оперативної інформації!

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал

view counter
view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.