Гороскоп на рік Зеленого Дерев'яного Дракона

Рік Дракона за китайським календарем розпочався сьогодні, 10 лютого о 00:58 за Києвом.

Покровителем 2024 року буде Зелений Дерев'яний Дракон. Він принесе чимало змін у життя багатьох знаків зодіаку.

2024 рік – високосний, тож традиційно вважається, що він несприятливий для одруження. Проте не цього разу: рік Дракона вдалий для створення сім'ї.

Дракон – могутній і миролюбний, єдина міфологічна істота у китайському календарі, тому такий рік зазвичай супроводжується неймовірними подіями. 2024-й – вирішальний і переломний, рік нового світу і реальності.

ОВЕН

Для Овнів рік стане дуже успішним у фінансовому плані, навесні відкриються чудові можливості для додаткового заробітку. Представники цього знака відчують приплив сил та енергії.

Позитивні аспекти стосуються і стосунків з оточенням. Овни можуть розраховувати на підтримку близьких і друзів. Щойно ви захочете розв'язати якесь питання, одразу знайдуться потрібні люди та можливості.

Також упродовж року з’явиться час для особистого зростання. У першій половині року треба бути особливо уважними до свого самопочуття: навантаження можуть призвести до хвороб. Але друга половина року гармонійніша, вам допоможуть помірні фізичні навантаження та дотримання здорового способу життя.

ТЕЛЕЦЬ

Для Тельця 2024-й мине під знаком особистісного зростання. У першій половині року посиляться амбіції, захочеться прокачати свій професіоналізм. Ви будете рішучими та відповідальними у всіх справах. Якщо запропонують навчання чи підвищення кваліфікації, не відмовляйтесь. Для вас це чудова нагода зав'язати нові та дуже впливові знайомства.

Навесні випаде шанс просунутися кар'єрними сходами та підвищити зарплатню. Ви можете легко впоратися з будь-якими складнощами та завданнями на роботі, тому не бійтеся виявляти ініціативу.

Літо – найсприятливіший час для сімейних справ. У будинку пануватиме душевна атмосфера, навіть з дітьми ви зможете домовитися та розв'язати проблеми, що накопичилися з початку року.

Восени приділіть увагу здоров'ю.

БЛИЗНЮКИ

Рік Зеленого Дерев'яного Дракона буде у Близнюків динамічним та різнобічним. Він вимагатиме від вас кропіткої праці та вдумливості.

У першій половині року можуть виникати сварки та конфлікти з рідними. Але вже з серпня ситуація зміниться і в будинку запанує спокій.

У червні у Близнюків з'явиться багато можливостей. Саме літні місяці подарують енергію. Це чудовий час для пошуку нових контактів, ділових рішень та активності.

Період з вересня до кінця року краще присвятити реалізації проєктів. І, що важливо, приділити увагу здоров'ю, адже стрес та перевантаження мають накопичувальний ефект.

Листопад додасть у ваше життя нові захоплення, хобі, стосунки. Запасіться терпінням та наполегливістю на весь рік, і він обов'язково принесе плоди.

РАК

Для Раків 2024-й – рік відповідального вибору. Початок року й аж до травня – час для нових знайомств, покращення взаємин з однодумцями.

Це вдалий рік для кар'єрних здобутків, але не варто забувати, що багато залежить від комунікабельності Раків. У перші місяці 2024 року варто бути обережними на дорозі та в подорожах. Несприятливі моменти можуть складатися у сімейних питаннях.

Липень обіцяє підвищення заробітків цим представникам водної стихії, і все завдяки тим зусиллям та соціальній взаємодії, яка була закладена на початку року.

Осінь сприятлива для саморозвитку, ви будете сповнені сил та енергії. Не ігноруйте своїх емоційних потреб, не ухвалюйте необдуманих рішень.

ЛЕВ

Для Лева 2024 рік буде дуже насиченим. У січні важливо не втручатися у сумнівні авантюри та не витрачати гроші просто так.

Зима – найвдаліший час налагодження стосунків з близькими, шлюбу і навіть укладання договорів.

Квітень сприятливий для подорожей та відпочинку, щоб набратися сил на наступний рік. 2024-го ці представники стихії вогню досягнуть успіху в роботі. Ваш професіоналізм оцінить ваше оточення і курівництво.

З серпня до кінця року сприятливий період для налагодження нових зв'язків та знайомств, а також участі в будь-яких проєктах. Ви можете закласти в цей період міцний фундамент і для фінансів.

ДІВА

Для Діви 2024-й пройде під знаком кропіткої праці та інвестицій. На початку року у вас з'являться можливості для розширення світогляду.

Загалом перша половина року сприятлива для покращення професійних навичок та самовдосконалення. Але не забуваємо, що в цей період можливі плітки, наклеп на вашу адресу, ставтеся до цього спокійно.

Навесні у Дів з'являться гарні фінансові можливості, а контакти з партнерами та клієнтами принесуть багато користі.

Виявляйте свою індивідуальність та впевненість у собі. Ваші здібності будуть на висоті!

Осінь принесе фінансову стабільність. Це час для вдалих інвестицій та зростання доходів, а також налагодження стосунків у сім'ї.

ТЕРЕЗИ

Для Терезів 2024-й – рік співробітництва та гармонії у сімейних стосунках. Його початок сприятливий для будь-яких фінансових операцій. У цей час можна шукати спонсорів для стартапів. Вдалими будуть знайомства, особливо у діловій сфері.

Терезів може очікувати вигідна співпраця, компаньйони з бізнесу стануть вашими однодумцями та допоможуть реалізувати ідеї. Також рік сприятливий для покращення стосунків із партнером та отримання прибутків від спільних проєктів з другою половиною.

Особливу увагу варто приділити здоров'ю.

Літо принесе несподівані та незаплановані витрати, будьте уважними у своїх витратах.

Осінь подарує успішну ділову співпрацю, особливо з тими, хто поділяє ваші інтереси та цінності.

СКОРПІОН

Для Скорпіонів 2024 – рік сімейного добробуту. Перша його половина принесе успіх у партнерстві як діловому, так особистому. Порозуміння, добрі стосунки, спільні плани та мета, які можна буде реалізувати, – усе те, чим вас порадує рік Зеленого Дракона. Також у цей період ви можете зустріти майбутнього чоловіка чи дружину.

У Скорпіонів значно зросте мотивація, щоб розпочати нові проєкти. Але варто пам'ятати, що вороги не сплять: можуть активізуватися таємні недоброзичливці.

Осінь сприятлива для кар'єрного зростання. Через нові проєкти та перспективи, що відкрилися, ви підвищите самооцінку і зміцните свої позиції в колективі. Не гайте часу даремно і не бійтеся нових починань.

СТРІЛЕЦЬ

Для Стрільців це рік плідної роботи. У цей час відчуватиметься розвиток у професійній сфері, а проявлятиметься це у сприятливих змінах у робочих справах та нових проєктах. Гарні взаємини всередині колективу призведуть до перемог та особистих звершень. Але пам'ятайте: найкраще займатися тим, що у вас добре вдається.

Навесні ці представники стихії вогню проведуть успішні угоди та підвищать фінансовий потенціал.

Якщо ж у вас ще немає родини, то 2024-й подарує шанс зустріти свою людину. Всі осінні місяці Стрілець відчуватиме впевненість, тому це сприятливий період для налагодження нових зв'язків та корисних знайомств. У листопаді можливі придбання, які тішитимуть вас тривалий час.

КОЗОРІГ

Для Козорогів 2024-й – рік творчого потенціалу або поповнення в сім'ї. Усі сприятливі показники зосереджені у сфері дітей, творчості та кохання. Саме час заявити про себе та свої таланти, вони будуть гідно оцінені.

У першій половині року відвідування масових заходів наповнюватиме вас енергією. Навесні вам варто присвятити себе сім'ї та будинку. Будь-які справи щодо будівництва, ремонту або купівлі нової нерухомості увінчаються успіхом. Вас підтримають рідні, залишитеся задоволені результатами своєї роботи.

Якщо початок року більше зосереджений на розв'язанні сімейних питань, то осінь варто присвятити кар'єрі та розвитку професійних навичок. 2024 року не варто змінювати сферу діяльності та запускати бізнес-процеси – все може піти не за планом. Приділіть більше уваги навчанню, розширенню світогляду.

ВОДОЛІЙ

Для Водоліїв 2024-й – рік сімейного добробуту. Його початок сприяє зміцненню стосунків із близькими. Перші кілька місяців року є ідеальними для розв'язання житлових питань.

Успішними будуть зусилля, спрямовані на переговори, укладання угод, підписання важливих паперів. Усе це принесе значний прибуток. А якщо вирішите змінити автомобіль, не відкладайте придбання.

З липня по жовтень приділіть час дітям та відпочинку. Кінець року обіцяє просування кар'єрними сходами. Водолії будуть сповнені енергії та сил, їм вдаватимуться навіть найскладніші проєкти, а особисті риси допоможуть у реалізації будь-яких починань.

Щоб не було проблем із юридичними питаннями, уважно читайте всі пункти у договорах.

РИБИ

Для Риб 2024-й – рік досягнення мети й зміцнення здоров'я. Перша його половина принесе вам унікальну нагоду вибудувати нові зв'язки та довірливі взаємини з оточенням.

Але представникам цього знака слід бути уважними до свого здоров'я. Важливо переглянути у першій половині року обсяги роботи та свої зобов'язання.

З травня по липень посильте інтерес до здобуття нових знань, тоді результат не забариться. Це найсприятливіший період для того, щоб показати себе у професійній сфері та вдосконалити власні навички.

Липень і серпень ідеальні для нових романтичних знайомств та укладання шлюбу. Сімейним Рибам гарантовані взаєморозуміння та гармонійні стосунки з близькими та коханими людьми.

Джерело: Новоград.sity

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал. Там ще більше оперативної інформації!

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал

view counter

По тематике

Гороскоп на вересень 2024 року для всіх знаків зодіаку
Учора 15:28

Гороскоп на вересень 2024 року для всіх знаків зодіаку

Ексклюзивний гороскоп на вересень 2024 року склав ясновидець Хаял Алекперов. За його словами, перший місяць осені обіцяє багатьом знакам зодіаку...

Гороскоп на тиждень 26 серпня - 1 вересня 2024 року
26.08.2024 11:55

Гороскоп на тиждень 26 серпня - 1 вересня 2024 року

Тиждень із кармічним забарвленням. На нас чекають кризові моменти та перевірка на міцність. Але, якщо не хочете спуститися на щабель...

Гороскоп на тиждень 19-25 серпня 2024 року
19.08.2024 12:12

Гороскоп на тиждень 19-25 серпня 2024 року

Тиждень цікавий, незабутній і важливий для багатьох людей. Період принесе зміни та несподівані події різного роду. Важливо їх прийняти та...

Гороскоп на тиждень 12-18 серпня 2024 року
12.08.2024 12:33

Гороскоп на тиждень 12-18 серпня 2024 року

Тиждень підвищеної турбулентності – потрібно більше часу, витрат енергії та сил для вирішення питань. Попри те, що триває період зростального...

Гороскоп на тиждень 5 -11 серпня 2024 року
05.08.2024 12:11

Гороскоп на тиждень 5 -11 серпня 2024 року

Тиждень глибоких філософських роздумів про сенс життя, свою роль у команді та власну користь для суспільства. Повсюдно можуть виникати складнощі...

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.