Гороскоп на тиждень 12-18 серпня 2024 року

Тиждень підвищеної турбулентності – потрібно більше часу, витрат енергії та сил для вирішення питань. Попри те, що триває період зростального Місяця, поки що не варто ставати до реалізації нових проєктів – краще зачекати до кінця місяця. Подробиці - гороскопі астрологині Марини Скаді.

ОВЕН

Попереду стрибки з перешкодами, тому міцно тримайтеся в сідлі! Не все йде так гладко, як хотілося б, але найнаполегливіші та впевненіші в собі зможуть досягти бажаного результату, хоч і не з першого разу. Основні проблеми цього періоду пов'язані саме з грошима, вірніше з їх заробітком. Потоків надходжень стане менше, збідніють і старі канали доходів, а це загрожує серйозною кризою. Доведеться знову наступити на ті самі граблі в матеріальних справах.

ТЕЛЕЦЬ

Професійно активним представникам вашого знака доведеться вирішити кілька важливих завдань. Одна з них – врегулювання питань фінансового плану, друге – стосунки з кимось із конфліктних колег. Вся справа у турбулентності небесних аспектів, які можуть принести багато проблем. Наймані співробітники зуміють виявити свої здібності та таланти, що дозволить отримати довгоочікуване підвищення по службі. Той, хто служить за наймом, повинен бути уважнішим до своїх робочих обов'язків і нічого не вимагати від начальства.

БЛИЗНЯТА

Через стрес ґрунт може піти з-під ніг, і трапиться це, ймовірно, раптово. В особистому житті доведеться зіткнутися із труднощами. Більшість закоханих, а також подружні пари, що переживають важкі часи. Згадайте минуле, напевно, виявите безліч корисних фактів і збігів обставин, які допоможуть зараз уникнути неприємностей. У розлученого подружжя виникнуть проблеми з дітьми, і тут проблема видається не тільки емоційною, а й фінансовою.

РАК

Головною проблемою професійно активних представників вашого знака стануть взаємини з партнерами з інших міст або країн, що погіршуються. У цьому плані показовою є друга половина тижня, коли на шляху до співпраці виникне ціла низка проблем. Такі ситуації вже траплялися і ви їх змогли подолати. Так буде і цього разу, проте проблема виявиться складною, тож варто підготуватися до неї заздалегідь. Підприємцям та начальникам необхідно підготуватися до перевірок.

ЛЕВ

Відкладіть вирішення питань, що хвилюють вас, до кращих часів, в результаті так буде краще. Меркурій рухається ретроградно саме за вашим знаком. Звідси нервозність, розгубленість, труднощі у спілкуванні та неможливість вести прийнятний діалог. Щоб уникнути проблем на роботі, ретельно виконуйте свої обов'язки та не втручайтесь у можливі інтриги колег. Може зненацька випливти те, що було б бажано залишити в таємниці. Прихованих ворогів та недоброзичливців ніхто ще не скасовував!

ДІВА

Період великих витрат, які можуть бути викликані різними причинами. Здебільшого гроші йдуть на сім'ю, дітей, комусь доведеться витратитися на відпустку. Навіть якщо нічого з переліченого вище не входить у ваші плани, однаково майте певну суму на найбільш непередбачений випадок. Усі ситуації, що виникли цього тижня, неодмінно отримають продовження у вересні. Це час, який найкраще можна використовувати на благо сім'ї, поїздки до родичів, зустрічі зі старими знайомими.

ТЕРЕЗИ

Головною турботою більшості представників вашого знака стане організація відпочинку у місцях, далеких від рідного дому. Якщо це стосується вас, то пам'ятайте, що друга половина серпня для подібних заходів ідеально підходить. На роботі можливі ускладнення різного роду, які з високою ймовірністю доведеться "розгрібати" вам, а тому відпустка допоможе вам зберегти фізичне та психічне здоров'я. Стан здоров'я є досить стабільним, водночас є питання хронічних захворювань, які потрібно вирішувати вже зараз.

СКОРПІОН

Будьте уважні у поїздках та за кермом, не порушуйте правила дорожнього руху, дотримуйтесь швидкісного режиму. Стосунки у закоханих дещо погіршаться, оскільки в другій половині місяця можуть відкритися якісь таємниці, як ваші, так і близьку людину. Тут, як кажуть, "хто більш грішний". У багатьох виникнуть проблеми із родичами, і в одному випадку це серйозна сварка, а в іншому – доведеться вирішувати проблеми найближчої рідні, допомагати словом, ділом та, можливо, грошима.

СТРІЛЕЦЬ

Тиждень може принести вам чимало вдалих збігів обставин, які круто змінять ваше життя. Так що не складайте руки, закривайте давні питання та готуйтеся до нового життєвого етапу. Добре зможуть заробити ті, хто не боїться рутини і готовий працювати 24 години на добу. Завзятість та відмова від розваг допоможуть вам отримати непоганий прибуток. За підсумками другої половини серпня ви залишитеся задоволені досягнутими результатами. В особистому житті все йде непогано.

КОЗОРІГ

Все ще не очевидно, але саме зараз починається новий етап у професійній діяльності, більш господарський і матеріальний. Обставини натякають про те, що настав час зайнятися розширенням своєї справи, а також і те, що гроші на це знайдуться. Переговори на цю тему можливі у другій половині місяця, ближче до його кінця і вже на початку вересня результат виявиться позитивним. Дружні пари разом обговорюють плани на майбутнє, і, можливо, вони пов'язані з покращенням колишнього житла чи придбанням нового.

ВОДОЛІЙ

Ваші плани неодмінно отримають втілення, але поки не варто говорити про це всім навколо. У другій половині серпня багато закоханих можуть повністю визначитися – і, найімовірніше, це буде повне єднання. Тобто шлюб, спільне проживання, придбання спільного житла – все це більш ніж реальне до кінця місяця. Але підготовкою варто займатись протягом цього тижня. Тим, хто не проти посидіти на двох стільцях, зірки дають пораду — будьте обережні і пам'ятайте, що все таємне стає очевидним.

РИБИ

Будьте готові до отримання цікавих пропозицій від колишніх колег, нових повноважень на колишньому місці з відповідним підвищенням зарплати або пропозицію попрацювати у більш масштабній організації. Отже, ситуація на робочому фронті стабільна, з явною тенденцією до поліпшення. Складні взаємини з начальством чи з держструктурами помітно покращаться, що стане особливо помітним ближче до кінця серпня. Ваш енергетичний потенціал зараз трохи знижений, можуть турбувати старі хронічні захворювання.

 Джерело: ТСН
 

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал. Там ще більше оперативної інформації!

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал

view counter

По тематике

Гороскоп на тиждень 5 -11 серпня 2024 року
05.08.2024 12:11

Гороскоп на тиждень 5 -11 серпня 2024 року

Тиждень глибоких філософських роздумів про сенс життя, свою роль у команді та власну користь для суспільства. Повсюдно можуть виникати складнощі...

Гороскоп на серпень 2024 для всіх знаків зодіаку
31.07.2024 18:25

Гороскоп на серпень 2024 для всіх знаків зодіаку

Ексклюзивний гороскоп на серпень 2024 року склав ясновидець Хаял Алекперов. Він стверджує, що завершення літа – вдалий для багатьох період,...

Гороскоп на тиждень 29 липня – 4 серпня 2024 року
29.07.2024 11:51

Гороскоп на тиждень 29 липня – 4 серпня 2024 року

Протягом тижня підвищуються інтелектуальні здібності та вміння утримуватись від непотрібних конфліктів. Слід максимально використовувати позитивну енергетику та сприятливі можливості цього...

Гороскоп на тиждень 22-28 липня 2024 року
22.07.2024 12:17

Гороскоп на тиждень 22-28 липня 2024 року

Від цього тижня події будуть протікати спокійніше, більшість складних транзитів липня вже позаду. Період сприятливий для трудової діяльності, розширення бізнесу...

Гороскоп на тиждень 15-21 липня 2024 року
15.07.2024 12:12

Гороскоп на тиждень 15-21 липня 2024 року

Дуже складний і небезпечний тиждень, коли краще відмовитися від авіаперельотів, екстремальних видів спорту, уникати ризикованих ситуацій, великих скупчень людей. З...

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.