Кросівки Stan Smith та їхня захоплива історія

Стенлі Роджер Сміт вважається одним з найвидатніших тенісистів усіх часів.

Його місце в історії тенісу незаперечне, а кросівки Stan Smith, що носять прізвисько спортсмена, насправді почалися із зовсім іншого імені: Роберт Хайле.

Спочатку першу лінійку було представлено 1963-го року. Верх цього взуття був шкіряним, що відрізняло його від популярних тенісних туфель тієї епохи, більшість з яких були виготовлені з парусини.

У пошуках спортсмена, який би наділив своїм авторитетом силует і дух бренду, adidas запросив 27-річного Стена Сміта. Вигравши безліч різних чемпіонатів, він був визнаний гравцем номер один у світі. Протягом наступних п'яти років на язичку був зображений портрет Стена, а над ним було написано слово Haillet. Пізніше це змінилося, коли прізвище Хайле було видалено, а пару офіційно перейменували в назву, яку ми знаємо сьогодні.

Кросівки Stan Smith випускали в незліченних версіях та ітераціях. Безсумнівно, найбільш впізнаваною моделлю є його оригінальний принт: Cloud White і Green.

Гладка біла шкіряна верхня частина має середні та бічні перфорації, що утворюють три смуги адідас на кожній стороні. Контрастна деталь зеленого кольору на п'яті може похизуватися логотипом бренду у вигляді трилисника та ім'ям Сміта. На язиці зображено ілюстрований портрет самого чоловіка.

Цей виріб обожнюють буквально всі: фешн експерти, селебріті, спортсмени. Ми могли їх побачити на Джіджі Хадід і Кендалл Дженнер, Девіді Бекхемі та Каньє Весті. Footwear News вибрав пару взуттям року. Безліч колаборацій також підвищили привабливість силуету, надавши йому стильного вигляду, що виходить далеко за межі його повсякденного походження.

Причини, через які виріб так користується популярністю, прості. Дизайн нескладний, чистий і непідвладний часу. Класичне біло-зелене забарвлення пасує різним віковим групам, статям або смакам, що легко вписалося в стрітстайл, кежуал, класику та інші різновиди стильових напрямків. З 2001-го вони входять до колекції продуктів Originals, що відображає спадщину лейбла, позиціонуючи модель як частину способу життя під гаслом Originals.

Сьогодні дизайни можна побачити у величезній різноманітності. На офіційному сайті інтернет-магазину марки представлені позиції в класичному вигляді, а також, у чорному кольорі, з різними малюнками, з широкою підошвою.

Все перераховане вище можна купити на платформі просто зараз. Вдалих покупок!

®

 
 
view counter
view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.