У Флориді впіймали 420-кілограмового алігатора

На озері неподалік Орландо (Флорида, США) капітан берегової охорони Кевін Бротц помітив у водоймі гігантського алігатора, з яким його команда боролася близько чотирьох годин.

Рептилію врешті-решт вбили та доставили на берег. Про це пише cursorinfo з посиланням на  Live Science.

Довжина алігатора становила 4 метри, а вік приблизно близько 90 років. Це другий за величиною алігатор з тих, що колись були спіймані на території штату. Важила рептилія майже 420 кілограмів.

За словами Кевіна Бротце, лов на цього алігатора став для нього "абсолютно особливим", незважаючи на те, що раніше він брав участь у сотнях подібних полювань. Рептилію вбили у рамках програми з видобутку алігаторів Флориди, яка проводиться з 1998 року. Справа в тому, що на території штату мешкає близько 1,3 мільйона алігаторів, а полювання на них дозволяє тримати їхню популяцію під контролем.

Місцева влада дозволяє полювання з серпня по листопад, видаючи спеціальні жетони. Їхні власники мають право вбити двох хижаків. Торік у рамках цієї програми було вбито майже 8 тисяч рептилій.

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал. Там ще більше оперативної інформації!

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал

view counter
view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.