У покинутому гаражі знайшли одну з найперших моделей Ford Mustang

14 квітня 1964 року був випущений культовий кабріолет Ford Mustang, оснащений 4,2-літровим V8 та автоматичною КПП.

У США знайшли занедбаний кабріолет Ford Mustang 1964, який останні 15 років не використовувався. Цей непомітний на вигляд автомобіль першого покоління має історичну цінність. Він є одним із перших випущених автомобілів цієї моделі, пише newsyou.info.

Презентація Ford Mustang відбулася 14 квітня 1964 року, цього ж дня приймали замовлення на модель. Саме тоді випустили цей конкретний кабріолет. Він є одним з найстаріших екземплярів Mustang, що збереглися, хоча до наших днів дійшли і деякі передсерійні прототипи моделі.

Стан автомобіля не ідеальний, хоча його пробіг невеликий – 113 тис. км. Він був перефарбований, проіржавів і потребує чищення салону. Двигун не заводиться, необхідно замінити піддон картера та бензобак. Проте автомобіль збираються продати на онлайн-аукціоні eBay без реставрації.

Кабріолет Ford Mustang 1964 оснащений 4,2-літровим V8 потужністю 164 л. с. та 3-ступінчастою автоматичною КПП. Він розганяється до 100 км/год. за 10 секунд і розвиває швидкість 170 км/год.

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал. Там ще більше оперативної інформації!

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал

view counter
view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.