Херсонського колаборанта Сальдо усунули від влади за крадіжки

Призначений російською окупаційною владою "губернатор" Херсонської області Володимир Сальдо не повернеться до "керівництва" регіоном – його назвали "профнепридатним" через крадіжки.

Про це з посиланням на співрозмовника в російській владі, ознайомленого із ситуацією, повідомив 13 вересня російський Telegram-канал "Можем объяснить", пише Гордон.
"Сальдо не був у комі, це прикриття. Він крав, після чого його фактично усунули від посади "голови адміністрації" Херсонської області", – повідомило джерело.
За його словами, офіційно обвинувачення Сальдо оголосити не можуть, оскільки гроші в тимчасово окупований Херсон надходять із Москви готівкою.
Джерело додало, що "наступницею" Сальдо розглядають Катерину Губарєву, яку окупанти призначили "заступницею голови військово-цивільної адміністрації Херсонської області".
12 вересня Сальдо вперше після новин про свою госпіталізацію (5 серпня) записав відео, у якому повідомив, що "був під опікою дуже серйозних лікарів", але й далі вирішує робочі питання, зокрема – працює над "бюджетом" Херсонської області

view counter
view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.