Аналітики оцінили шанси «Шахтаря» та «Динамо» у європейських турнірах

Букмекерські контори України виставили коефіцієнти на підсумки виступу донецького «Шахтаря» та київського «Динамо» у двох найпрестижніших клубних турнірах Європи.

«Шахтар» зіграє у Лізі чемпіонів

Букмекерські контори України вважали «Шахтар» фаворитом минулого сезону УПЛ, який було перервано через війну. Завдяки титулу «гірники» отримали право виступити на груповому етапі Ліги чемпіонів, де їм у суперники дісталися дуже сильні клуби – «Реал», «Лейпциг» та «Селтік».

За оцінками букмекерів, у українського клубу найменше шансів пробитися до наступного етапу турніру. Коефіцієнт такого результату 8,00.

Цілком очікувано букмекерські контори України вважають фаворитом квартету мадридський «Реал», чиї шанси на прохід у плей-офф оцінюються мізерним котируванням 1,03. Другим вважається "Лейпциг" (1,27), а "Селтік" розглядається експертами, як третій клуб групи.

Зазначимо, що перший матч групової стадії Ліги чемпіонів "Шахтар" проведе у Німеччині. У протистоянні «гірників» із «Лейпцигом» німецький клуб вважається очевидним фаворитом із шансами на перемогу 80%.

«Динамо» виступить у Лізі Європи

Букмекерські контори України спочатку прогнозували, що «Динамо» не зможе пробитися до групового етапу Ліги чемпіонів. При цьому київський клуб пройшов два раунди кваліфікації, де були обіграні «Фенербахче» та «Штурм», а у вирішальному етапі команда Мірчі Луческу не склала конкуренції «Бенфіці».

За підсумками жеребкування групової стадії Ліги Європи «Динамо» стало учасником квартет Б, куди потрапив французький «Ренн», АЕК із Кіпру і той самий «Фенербахче».

  • • Згідно з котируваннями, які виставили букмекерські контори України, фаворитом цієї групи є «Ренн» з коефіцієнтом на вихід до 1/16 фіналу 1,37.

  • • Другу позицію експерти прогнозують "Фенербахче" за котируванням 1,41/

  • • "Динамо" розглядається як кандидат на третє місце (2,10), який у шансах випереджає АЕК (5,00).

Перший матч групи «Динамо» проведе у Туреччині проти «Фенербахче», де команда Мірчі Луческу нещодавно зіграла внічию з суперником у основний час, а потім забила переможний гол у додаткових таймах. У цьому протистоянні букмекерські контори України відводять близько 65% ймовірності перемоги представника Туреччини. 

®

view counter
view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.