Таро (Спенсер Коен, Анна Голберґ, 2024) IMDb 5/10

Компанія друзів збирається разом. Замість звичних посиденьок вони влаштовують ворожіння на картах Таро, які одна з дівчат випадково знайшла на захаращеному горищі. Головна помилка, якої вони припустились – порушення незмінного правила про те, що не можна брати до рук чужі карти. 16+ 1692

Вечір довгий, тож поворожити встигли усім присутнім. Такі їхні дії вивільнили древні зли сили, які не прощають тим, хто порушив їхній спокій. Колода карт була проклятою і тепер смерть чекає на кожного, хто насмілився дізнатися свою подальшу долю з їх допомогою. Для кожного, кому ворожили, починаються перегони зі лихою силою, яка не знає ані втоми, ані жалю.

Фільм жахів «Таро» зняли Спенсер Коен та Анна Ройс. Вони спільно написали сценарій, використавши за основу книгу «Жахи», написану Ніколасом Адамсом у 1992 році. Режисурою зайнялися також удвох і для обох цей фільм став дебютним на великому екрані, тоді як у сценарній справі досвід мали обоє.

В ролях: Гаррієт Слейтер, Адаїн Бредлі, Авантіка, Джейкоб Баталон.


 
Где и когда

Планета Кіно

С 16.05.2024 по 19.06.2024.  Время: 11.45

view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.