Топ трендів, які варто включити у свою взуттєву колекцію восени 2024 року

Ви, мабуть, вже обдумали, які сезонні новинки чи предмети першої необхідності для капсульного гардеробу ви захочете додати до свого репертуару цієї осені.

Ви, мабуть, вже обдумали, які сезонні новинки чи предмети першої необхідності для капсульного гардеробу ви захочете додати до свого репертуару цієї осені. Але чи з'ясували ви, які взуттєві тенденції до них приєднаються? Давайте разом розглянемо найгучніші тренди на осінь 2024 року.

Високі платформи

Високі підбори стали it-взуттям з моменту презентації Valentino весна/літо 2021, і ця тенденція збереже актуальність восени 2024 року. Chanel і Balmain виставили на подіум моделі з грубим протектором, довівши, що цей стиль нікуди не подінеться. Розгляньте можливість поєднання пари платформ з мішкуватими джинсами та кашеміровою водолазкою. Якщо ви шукаєте туфлі на тракторній підошві, купити відповідну версію можна на сайті «Міратон».

Преппі

Ми довго намагалися вигадати назву для цього тренду — простий, охайний, класичний, без надмірностей, позачасовий? Але, зрештою, вирішили, що преппі — це те, що потрібно. Оксфорди на шнурівці, які ми побачили у Prada, лофери на підборах Ferragamo та туфлі Мері Джейн від Miu Miu — все це виглядає дуже по-шкільному в найкращому розумінні.

Чоботи-слаучі

У чоботях з напуском є щось, що миттєво викликає асоціацію з крутими хлопцями. Пом'якшіть складні дизайни, взявши на замітку такі бренди, як Dion Lee, Philosophy di Lorenzo і Coach, які стилізували це типово богемне взуття з сукнями з воланами. В якості альтернативи ви можете прикрасити трикотаж та інші базові речі за допомогою «пом'ятих» байкерських черевиків, схожих на ті, що ми бачили у Victoria Beckham.

Об'ємні прикраси

2024 — не той рік, коли варто запитувати, чи не здаються вам ваші туфлі занадто громіздкими. Насправді, чим більше квітка та об'ємніші волани, тим краще, і це урок, який ми засвоїли завдяки таким брендам, як Balmain, Ulla Johnson та AZ Factory.

Mary Jane

Туфлі Мері Джейн із перемичкою на щиколотці невідворотно повертаються у взуттєві колекції. Це ідеальний проміжний варіант, якщо ви намагаєтеся подарувати комфорт своїм стопам, зберігаючи при цьому деяку ошатність — їх можна легко поєднувати з парою джинсових шортів або літнім платтям як невимушений акцентний елемент. Крім того, існує так багато нових силуетів, кольорів та мікродеталей, які дійсно надають класичним туфлям більш сучасного вигляду.

Сабо

Сабо справді були всюди протягом останніх кількох сезонів. Покази весни 2024 року довели, що тренд все ще сильний, оскільки це грайливе масивне взуття з'явилося у JW Anderson, 3.1 Phillip Lim та Simone Rocha. Особливу увагу привертали сабо, які включали щось додаткове — прикраси, принти, текстуру і т. д. Тому, безперечно, варто шукати кумедні деталі, коли ви купуватимете собі нову пару.

®

view counter
view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.