У Бразилії збудують найвищий житловий будинок у світі, висотою понад 500 метрів

У місті Балнеаріо-Камборіу схвалили плани будівництва найвищої житлової будівлі у світі. Її висота перевищить 500 метрів.

У світі будують багато надвисоких будівель, але там, окрім житла, облаштовують офіси, готелі, ресторани тощо. Хмарочос у Бразилії особливий тим, що матиме винятково житлове призначення, пише 24tv.ua.

Майбутній хмарочос матиме висоту 544 метри. Він перевершить нинішнього рекордсмена на 72 метри. Цей височезний будинок планують звести на узбережжі Атлантичного океану, на південному заході Бразилії.

Муніципальна влада схвалила проєкт будівництва Triumph Tower цього місяця. Детальний проєкт ще не представили, але її вже не раз візуалізували.

Будівля матиме аж 100 поверхів і буде зведена на ділянці площею 15 гектарів. Автор проєкту та архітектор Грег Буске розповів, що в майбутній вежі буде 233 квартири. Житловий комплекс також включатиме понад 600 паркувальних місць і необхідну інфраструктуру для комфортного проживання.

Нову вежу не випадково збудують в Балнеаріо-Камборіу. У цьому місті вже є сім із десяти найвищих будівель Бразилії. Цікаво, що ті, які входять до трійки, збудували в 2022 – 2023 роках.

Відомо, що наразі лідером серед хмарочосів країни є комплекс Yachthouse by Pininfarina (294 метри). Проте у світі він посідає лише 257 місце. А новий хмарочос Triumph Tower стане не тільки найвищою будівлею в Бразилії, а й увійде до десятки найвищих будинків світу.

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал. Там ще більше оперативної інформації!

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал

view counter

По тематике

Президент Бразилії відмовився від запрошення путіна до участі в ПМЕФ
27.05.2023 09:20

Президент Бразилії відмовився від запрошення путіна до участі в ПМЕФ

Президент Бразилії Луїс Інасіо Лула да Сілва повідомив, що провів телефонну розмову з владіміром путіним та підтвердив свою готовність взяти...

Бразилія та Аргентина планують створення спільної валюти
23.01.2023 17:29

Бразилія та Аргентина планують створення спільної валюти

Бразилія та Аргентина планують створити спільну валюту на саміті у Буенос-Айресі та запросити інші країни Латинської Америки приєднатися до валютного...

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.