Три правила стилю Емілі Купер: одягаємося, як героїня серіалу

Уже цього літа вийде четвертий сезон серіалу «Емілі в Парижі», отже на наші екрани повернеться улюблена Емілі Купер із деякими забутими стереотипами щодо парижанок.

Варто віддати належне, ця героїня стала справжньою іконою стиля, тож уже багатьом фанатам кортить побачити її в нових образах. Чому ми можемо навчитися в цієї дівчини — дізнаємося далі.

Не бійтеся поєднувати яскраві та насичені кольори

Емілія Купер постійно змінює яскраві вбрання. Якщо вам сподобалася синя сукня SOLMAR, доповніть її ще одним яскравим елементом, наприклад рожевим піджаком або жовтою сумкою.

Згадайте лавандовий образ дівчини в Провансі. До її бузкової сукні з квітковим принтом вдало підібрали яскраву шубу з воланами. Сміливо поєднуйте яскраві тони та доповнювнюйте свої образи речами насичених відтінків.

Поєднуйте затишний трикотаж із металом

Протягом останніх сезонів не втрачають актуальності металізовані речі, і Емілі не оминув цей тренд. В її образі дуже гармонійно поєднуються затишні трикотажні речі з металізованою сукнею, що руйнує стереотипні уявлення про звичні аутфіти.

Цей образ Емілі із першого сезону вчить нас одразу декільком речам:

  • - використовуйте змішані текстури;

  • - кольори зі споріднених гам можуть поєднуватися;

  • - не варто ігнорувати підбори.

До того ж, героїня додала в цей лук ще й червону сумку, щоб утворити додаткові контрасти.

Комбінуйте топ-бра та жакет

Ще один екстравагантний образ — поєднання бра із жакетом. Тут Емілі Купер одночасно підкреслює зону декольте й показує живіт. Водночас можна комбінувати різні текстури, наприклад на жакеті можуть бути додаткові мереживні вставки. Щодо топу, він може бути виконаний із цупкої тканини чи містити елементи мережива.

Довіряйте відчуттям, а не модним трендам

Самі стилісти серіалу «Емілі в Парижі» говорять, що їхньою метою не було створити дівчину-модницю, бо Емілі одягається всупереч трендам. Героїня серіалу фактично сама формує їх. Точно не варто одягатися тільки так, як радять фешн-інфлюенсери, краще вибирати речі, що підкреслять вашу індивідуальність і характер.

®

view counter
view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.