Жерара Депардьє знову звинувачують в сексуальному насильстві

Підслідного за підозрою у зґвалтуванні, французького актора Жерара Депардьє вчергове звинувачують у сексуальному насильстві.

Сценографка фільму «Зелені віконниці» 2022 року стверджує, що актор сексуально домагався її на знімальному майданчику у 2021 році.
Про це повідомляє The Guardian, інформує ua.news.

Це вже другий випадок, коли 75-річного Депардьє звинувачують у сексуальних домаганнях під час зйомок фільму «Зелені віконниці».
Адвокатка 53-річної Амелі Карін Дюрʼє Діболт повідомила Agence France-Presse вчора, що вона подала судову скаргу до прокуратури.

Амелі розповіла онлайн-виданню Mediapart, що 10 вересня 2021 року Депардьє видав на її адресу кілька непристойних коментарів. Після цього актор «жорстоко схопив її», затиснув між стегнами з «феноменальною силою» і «почав мʼяти її талію, живіт і груди», зазначила жінка.

Вона додала, що охоронець актора на знімальному майданчику зупинив Депардьє.
«Тоді вона не висувала звинувачень, оскільки не хотіла заважати роботі колег і випуску фільму, а доброта знімальної групи дала їй впевненість, що з нею все буде добре. Але травма лишилась», — сказала адвокатка Амелі французькій телерадіостанції BFM TV.

Вона зазначила, що потерпілій погіршало морально в жовтні минулого року, коли Депардьє, заперечуючи звинувачення у сексуальному насильстві проти нього, опублікував відкритого листа, у якому йшлося: «Я ніколи, ніколи не ображав жінку».
За словами адвокатки, після цього позивачка була непрацездатною, зіткнулася з панічними атаками та проявами посттравматичного розладу.
Як пише Mediapart, асистентка режисера, 33-річна Сара на тих самих зйомках також звинуватила Депардьє в тому, що він торкався її «грудей і сідниць».

Нагадаємо, Депардьє перебуває під офіційним розслідуванням у справі про зґвалтування з 2020 року. 7 грудня вийшов документальний фільм, після чого його репутація постраждала ще більше. Реакція призвела до того, що Депардьє позбавили почестей у Квебеку та Бельгії, а його воскову фігуру прибрали з престижного музею Гревен у Парижі.
Позов до скандального актора Жерара Депардьє про сексуальне насильство під час зйомок фільму «Диско» в 2007 році відхилили через закінчення терміну давності.

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал. Там ще більше оперативної інформації!

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал

view counter

По тематике

У Конотопі поліцейські затримали чоловіка за сексуальне насильство щодо неповнолітньої
03.08.2024 10:47

У Конотопі поліцейські затримали чоловіка за сексуальне насильство щодо неповнолітньої

Після отримання повідомлення про сексуальне насильство поліцейські негайно розпочали комплекс оперативно-розшукових дій. Працівники сектору кримінальної поліції встановили особу зловмисника, ним...

Воскову фігуру Жерара Депардьє прибрали із паризького музею
21.12.2023 09:45

Воскову фігуру Жерара Депардьє прибрали із паризького музею

Воскову фігуру Жерара Депардьє прибрали з паризького музею Гревен після низки звинувачень на адресу актора про сексуальні домагання....

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.