VSKN: кращі металопластикові вікна від місцевого виробника

Популярність металопластикових вікон та дверей сьогодні зростає солідними темпами. І для цього існує немало підстав.

Конструкції відрізняються тривалим терміном експлуатації, відмінно вписуються у будь-який стиль інтер’єру та досить стійкі до вітрового навантаження. А якщо вам потрібно замовити вікна від місцевого виробника, краще звернутись у Сумський офіс компанії VSKN або зробити замовлення на сайті компанії.

Особливості технології

Сьогодні на ринку сучасних вікон – просто неймовірний вибір продукції. Найчастіше споживачу доводиться робити вибір між доступними пластиковими вікнами та металопластиковими конструкціями. А в чому різниця?

Одна з головних переваг металопластикових конструкцій від місцевого виробника вікон – високі показники жорсткості, завдяки яким вони не зазнають деформацій від вітрового навантаження. Такий результат є наслідком використання профілів, основою яких є стальний каркас, облицьований пластиком. Останній відграє лише декоративну роль. 

В пластикових вікнах, виготовлених з ПВХ, за посилення жорсткості відповідають спеціальні армувальні стрижні, що прокладені по периметру рами.

Окрім підвищеної жорсткості, металопластикові вікна відрізняються розмаїттям декоративного оформлення, яке буде чудово поєднуватись з будь-яким стилем інтер’єру.

Чому варто обрати вікна від компанії VSKN?

В Україні сьогодні працює величезна кількість компаній з виготовлення металопластикових конструкцій. Потребуєте якісних, естетичних, надійних металопластикових конструкцій в Сумах? Добре відома в регіоні, компанія VSKN здійснює сертифіковане виробництво на основі кращих видів металопластикового профілю з преміальними характеристиками. 

Споживачу гарантовані:

  • - висока якість продукції;

  • - використання екологічно безпечних матеріалів;

  • - широкий вибір дизайну та кольорової гами – для будь-якого інтер’єру, квартири, приватного будинку, офісу або торгового приміщення;

  • - можливість обирати різних конфігурацій рами з різною кількістю камер профілю та склопакету;

  • - демократичні ціни від виробника.

Більше корисної інформації, ціни на вікна та алгоритм замовлення ви завжди знайдете на сайті компанії VSKN.

®

view counter
view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.