Ящики із золотом, гори готівки і перуки: що знайшли в будинку Пригожина

Проросійські ЗМІ опублікували кадри нібито з особняка й офісу засновника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина, де силовики проводили обшуки. Серед знайдених речей є також кувалда.

РосЗМІ повідомляють, що обшук проводили раніше, але фото опублікували 5 липня, коли ніби-то всі вилучені речі з дому Пригожина йому повернули. Сама перевірка була наприкінці червня, коли власник ПВК "Вагнер" влаштував так званий заколот у росії, пише Стопкор.

На оприлюднених фото не вказується адреса дому, в якому проводився обшук. Але на фото зображений розкішний маєток. А у будинку знайшли багато зброї, коробки грошей, перуки, кувалду "для переговорів" та особисту кімнату для молитов із безліччю ікон.

До слова, Пригожин під Західними санкціями знаходиться з 2016-того року. Проте його діти до повномасштабного вторгнення активно відпочивали за кордоном. А його 83-річна мати кілька років тому почала відвідувати уроки з малювання, а згодом навіть відкрила свою власну арт-галерею за назвою " Кольори життя" на центральному Великому проспекті Петербурга. 

А вже весною 2023-го року адвокати жінки зуміли виграти справу в європейському суді та довести, що вона не має економічних зв’язків із компанією сина. Обмеження щодо Віолетти Пригожиної було знято, а Рада ЄС отримала розпорядження про виплату їй юридичних витрат.

Щодо дружини Пригожина, 52-річної Любові Пригожиної теж відомо небагато. Вона за освітою хімік-фармацевт. У шлюбі з російським бізнесменом у них народилося троє дітей. Лише минулого року США, Великобританія та Канада наклали на неї персональні санкції.

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал. Там ще більше оперативної інформації!

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал

 

 
Фото
view counter
view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.