У Берліні екоактивісти жбурнули тортом у керівників Volkswagen

У Берліні екоактивісти жбурнули тортом у генерального директора Volkswagen Олівера Блюм під час щорічних зборів компанії.

Жінка, роздягнута топлес, перевала промову Блюма словами «Брудні гроші», написаними на її спині, і жбурнула в нього торт. Він встиг ухилитись. Торт також кинули у бік члена правління Volkswagen Вольфганга Порше під час виступу голови правління компанії Porsche. Про це повідомляє Бабель з посиланням на DW.

Активісти зірвали засідання у залі на знак протесту проти заводу Volkswagen у китайській провінції Сіньцзян. Вони звинуватили автовиробника в тому, що він заплющує очі на порушення прав людини в регіоні. Volkswagen заявив, що не виявив доказів порушень прав людини на заводі в Сіньцзяні.

У залі засідань близько десяти активістів. Співробітники служби безпеки швидко вивели їх назовні. Поліція також запобігла спробі протестувальників проти зміни клімату приклеїтися до землі на площі перед мітингом.

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал. Там ще більше оперативної інформації!

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал

По тематике

В Сумах произошло очередное ДТП
03.09.2021 16:36

В Сумах произошло очередное ДТП

Сегодня, 3 сентября на улице Прокофьева в дорожное проишествие попали два легковых авто....

"Фольксвагену" грозит рекордный штраф
21.09.2015 20:08

"Фольксвагену" грозит рекордный штраф

Агентство по охране окружающей среды США (EPA) обвинило концерн Volkswagen в сокрытии реального количество вредных выбросов машин, оснащенных двухлитровыми дизельными...

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.