Турнір Wildcard повертається на The International 11

Valve оголосив, що у турнірі The International 11 буде новий формат та інша система кваліфікацій порівняно з минулими роками.

Багато гравців та користувачів сайту https://dota-bet.com/ з великою цікавістю чекають цього турніру.

Після величезної негативної реакції, пов'язаної зі скасуванням зимового мейджора 2022 року, Valve докладно виклали свої плани на частину сезону, що залишилася. У ньому було два помітні відкриття, у тому числі регіональні змагання, які замінять основні та нову систему кваліфікації для The International 11.

На зміну скасованому мейджору прийдуть регіональні фінальні турніри. У лютому в кожному регіоні пройде турнір із чотирьох команд, у якому візьмуть участь найкращі учасники першого туру. У цих турнірах буде розіграно призовий фонд у розмірі 100 000 доларів США з кваліфікаційними балами DPC для участі у TI11. Розподіл буде наступним:

1-е місце: 50 000 доларів

2-е місце $25 000 доларів

3-е місце: 15 000 доларів

4-е місце: 10 000 доларів

Кожен турнір проходитиме протягом двох днів. 

Також The International 11 матиме інший формат. З побоювання, що регіональні фінали потенційно можуть штучно підвищити легітимність деяких слабших регіонів, Valve вносить зміни до The International 11. Це призведе до зміненого формату групового етапу.

TI11 проведе турнір wildcard, у якому візьмуть участь дві додаткові команди. Турнір wildcard відбудеться напередодні заходу і проходитиме локальною мережею. До нього увійдуть учасники, які посіли друге та третє місця у кожному регіональному відбірковому турнірі до The International 11, а дві найкращі команди вийдуть у груповий етап.

Потім у груповому етапі TI11 візьмуть участь 20 команд замість звичайних 18. Захід проходитиме у звичайному режимі, коли пул із 20 команд буде розділений на дві групи, які потім зіграють за круговою системою, що складається з серій, де переможця буде визначено у двох матчах.

Замість однієї найслабшої команди з кожної групи будуть вибиті дві найгірші команди в кожній групі. Посів у плей-офф та формат плей-офф будуть проходити у звичайному режимі.

Дата проведення The International 11 ще не підтверджена. Очікуйте, що це станеться восени 2022 року. 

®

view counter
view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.