Блоги

Крихти з барського столу

Учора на засіданні бюджетного комітету ВР роздавали слонів. Поділили багато грошей. Кинули крихти і на округи Деркача (3 084 млн), Молотка (2 050 млн) і Волкова (5 204 млн). Щоб не сіпалися.

Переглянув список об’єктів, на які депутати направили кошти у Сумській області. На місто Суми звісно нічого не дали. Нема у переліку об’єктів, на які підуть кошти, жодного пункту із програм соціально-економічного розвитку Сумської області та м. Шостки. Відсутній у місцевих програмах парк по вул. Карла Маркса у Шостці, на благоустрій якого раптом дали аж 900 000 грн. Немає там і капітального ремонту мосту в Білопільскому районі, куди підуть аж 3 млн грн. От такий нєжданчік. Спішили, мабуть, роздерибанити бюджет і не спалитися.

Так от, шановні сумчани! У одному пакеті з цими «внєзапними» мільйонами Волков, Молоток і Деркач проголосували за: 200 млн на Донецьку область (з них цільово 100 млн на Єнакієво), 100 млн на дерибан Каськіву, 220 млн на Генпрокуратуру (будівництво затіяли), 48 млн на Держохорону.

Отак «чесно» і «прозоро» уряд поділив кошти і наспіх протягнув свій «шедевр» через бюджетний комітет. До речі, журналістів на це засідання чомусь не пустили. Спочатку навіть депутати від Партії регіонів не хотіли голосувати за це «покращення». Але потім їм рота заткнули дрібними подачками. Наділили кому скільки, в залежності від регалій, бюджетних грошей, і вони дружненько підтримали урядову ініціативу.

Я звісно проігнорував цю профанацію. У голосуванні участі не брав.

Депутати від ПР Деркач, Молоток і Волков, котрі санкціонували багатомільйонну оборудку державних коштів за хабара в 11 млн, вже ведуть переговори зі «своїми», щоб прилаштувати кишенькові фірмочки працювати за державні гроші на своїх округах.

Сумчани, скажіть, чи вам треба депутат із квитком ПР, який буде освячувати своїм голосуванням подібні речі? За це вам буде «бранзулєтка» 3-5 млн. в місто Суми від Олега Медуниці. Чи ну його в баню?

view counter

Комментарии

2

Пане Олеже! А де грощі на Суми??? Що означає "звісно не дали"???? Що Ви там робите? Чому не накинулися з кулаками відстоювати грощі на свій округ?

сум

Партию регионов нужно отсторонить  от власти и тогда будут деньги  и на город Сумы. Эти копейки всеравно украдут. Cool

AWASS

С барского стола, хоть что-то народу перепадает. А вот что КОНКРЕТНО с твоего стола перепадает бомжам и беспризорным?  То что ты и тебе подобные с жиру бесятся, хорошо описано в этой ссылке

http://regionnews.com.ua/index.php?newsid=57

А чтобы бытиь Человеком Почитай вот эту ссылку, особенно меня тронула концовка этого видео

http://www.youtube.com/watch?v=BujJwj8He4I

Кто может сравнить - сожалейте и ищите Пути их улучшения к лучшему, кто не может, орите "Слава героям" (Медунице)   Sad

Гость - в горле кость

 Хреново что тушенкой не дают....Такой бизнес можно было бы завернуть!!!!! Да, депутат по недоразумению медуныця?

коловрат

ні законів від Медуниці, ні участі в роботі бюджетному комітеті, - тіки понти що він не в ПР. а толку з того?  навіть Гадіку пику не зміг набити...

artyukh

Бачу, що  тут знову планктон регіанальний загрався.  Та все стрілочки не в той бік переводить, все переводить. Тому пора це чмо регіанальне повертати до реальності.

Отже, грошей не дали не Медуниці. Грошей не дали сум'янам. А тому, що проти ригів голосували. І не повинні і надалі давати. Тут якимось ілюзіям місця немає. Тепер питаннячко: ну,  а що повинні робити сум'яни, яким ці риги почали мститися? Правильна відповідь така: а зробити так, щоб вони не правили країною. І лише при реалізації цієї умови сум'яни залишаться сум'янами разом  із своїми політичними переконаннями і вподобаннями, а також з обраними ними  депутатами і новим  урядом, що буде відображати їхні інтереси, а не донецької банди.

Ось так адекватно повинно розглядатися рішення бюджетного комітету і ніяк інакше. Законспектували, планктон регіанальний?

AWASS

 
Отже, грошей не дали не Медуниці. Грошей не дали сум'янам. А тому, що проти ригів голосували. І не повинні і надалі давати. Тут якихось ілюзій бути не повинно. Тепер питаннячко: ну, а що повинні робити сум'яни, яким ці риги почали мститися? Правильна відповідь така: а зробити так, щоб вони не правили країною

Медуница, наш представитель! Если он не моГет, то я тут при чем?  А насчет "управили країною", Юля показала, как не надо править. Ты думаешь ее ПОСЛЕДЫШИ сделают что-то другое, кроме более быстрого развала страны?

Гость - Гость

Петлюра, ну кому нужны Ваши дешевые объяснения? Медуница - ноль...Он им был, он им есть, и он им будет. Надеюсь доходчиво, недоразумение под никнеймом Петлюра ( та еще сволочь была )....

коловрат

Петлюро на сусідній гілці я накидав кілька варіантів - звісно, фантастичних, бо не для Медунятки, - як можна хоча б пробувати вибивати гроші. І не дали гроші Сумам, але - через Медуницю. І не тому що він опозиціонєр, а тому що він НІХРІНА НЕ ЗРОБИВ для вибивання хоч якоїсь копійки. Народний обранець та ще опозиціонєр мав би кістьми лягати, а хоч щось вигризти. Може навіть, як тут бува пишуть, лизнути десь Януковичу і Азарову - якщо не здатен вкусити так, щоб пиатння вирішити. Бо триндіть на тему "я велікій опозиціонєр" можна б було і не будучи нардепом. А Медуниця поки що хіба цим і займається.

ГостьГость

Довыборы будут в Сумах в облраду?

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.