Які страви на щодень готували наші предки? Що було популярним у свята? Чим супроводжувався прийом їжі? Про це та інше розповість Сергій П’ятаченко, спираючись на фольклор, літературу та етнографічні збірники ХІХ століття. Окрім Слобожанщини, торкнемося Полісся і Полтавсько-Київського етнографічного регіону, до якого частково належала Сумщина.
Сергій П’ятаченко — фольклорист, літературознавець, краєзнавець, кандидат філологічних наук.
Адреса Книгарні «Є»: м. Суми, вул. Соборна, 44.
Вхід вільний.
Сумчан та гостей міста запрошують завітати на Крафтовий Вікенд....
Сумська обласна організація Національної спілки письменників України у цей складний для зустрічей час започатковує серію онлайн-зустрічей із письменниками Сумщини....
Агенція промоції "Суми" запрошує до Сумської міської галереї на відкриття двох виставок....
Агенція промоції “Суми” запрошує на майстер-клас від фотохудожника Валерія Бершова «Голлівудський портрет»....
Race Project і відділ молодіжної політики Сумської міської ради проводять у Сумах 8-й благодійний забіг Святого Миколая 2024....