
Які страви на щодень готували наші предки? Що було популярним у свята? Чим супроводжувався прийом їжі? Про це та інше розповість Сергій П’ятаченко, спираючись на фольклор, літературу та етнографічні збірники ХІХ століття. Окрім Слобожанщини, торкнемося Полісся і Полтавсько-Київського етнографічного регіону, до якого частково належала Сумщина.
Сергій П’ятаченко — фольклорист, літературознавець, краєзнавець, кандидат філологічних наук.
Адреса Книгарні «Є»: м. Суми, вул. Соборна, 44.
Вхід вільний.
У вівторок, 25 березня, міська галерея запрошує на відкриття двох нових виставок....
Центр готовності цивільних запрошує на тренінг «Сумщина. Фронтир Європи»....
У четвер, 27 березня, о 18:00, в режимі реального часу відбудеться звіт міського голови Артема СЕМЕНІХІНА про пророблену роботу в...
Сум'ян запрошують до участі у фестивалі-конкурсі з читання гумористичних творів та українського стендапу «СМІЄМОСЬ - ЗНАЧИТЬ НЕ ЗДАЄМОСЬ!»...
Агенція промоції "Суми" запрошує на відкриття двох виставок у міській галереї....