Які страви на щодень готували наші предки? Що було популярним у свята? Чим супроводжувався прийом їжі? Про це та інше розповість Сергій П’ятаченко, спираючись на фольклор, літературу та етнографічні збірники ХІХ століття. Окрім Слобожанщини, торкнемося Полісся і Полтавсько-Київського етнографічного регіону, до якого частково належала Сумщина.
Сергій П’ятаченко — фольклорист, літературознавець, краєзнавець, кандидат філологічних наук.
Адреса Книгарні «Є»: м. Суми, вул. Соборна, 44.
Вхід вільний.
Відділ мистецтв Сумської обласної універсальної наукової бібліотеки запрошує на меморіальний вечір “Никанор Онацький: культурний ренесанс на тлі епохи”....
Агенція промоції "Суми" запрошує до міської галереї на презентацію виставки Лариси Кириченко «Народна вишивка та традиційний одяг»....
Агенція промоції “Суми” запрошує до міської галереї на презентацію виставки «Фотохудожник 2024»....
Ліга сучасних жінок підготувала те, що підніме святковий вайб на максимум....
У ТЦ «Мануфактура» (2-й поверх) проведуть ярмарок «Різдвяний крафт»....