Політичні переслідування Чмиря

Найближчим часом, відбудеться призначення нового начальника Сумської державної інспекції по нагляду за лікарськими засобами Миколи Михайловича Богданова. Вже стало недоброю традицією, попереднього начальника Сумської державної інспекції по нагляду за лікарськими засобами Аллу Іванівну Ростовську було викликано до заступника облдержадміністрації Олександра Цупра, який в формі ультимату поставив вимогу звільнитися за власним бажанням. Партія регіонів завжди наголошувала, що у неї кваліфіковані кадри, щодо М.М Богданова цього сказати не можна. М.М.

Найближчим часом, відбудеться призначення нового начальника Сумської державної інспекції по нагляду за лікарськими засобами Миколи Михайловича Богданова.
Вже стало недоброю традицією, попереднього начальника Сумської державної інспекції по нагляду за лікарськими засобами Аллу Іванівну Ростовську було викликано до заступника облдержадміністрації Олександра Цупра, який в формі ультимату поставив вимогу звільнитися за власним бажанням.
Партія регіонів завжди наголошувала, що у неї кваліфіковані кадри, щодо М.М Богданова цього сказати не можна. М.М. Богданов, особа відома серед працівників аптечної галузі тим, що особисто керував руйнуванням комунальної структури аптечного управління. Саме з його допомогою Микола Соколов, заступник голови облдержадміністрації під час керування Володимира Щербаня продав найкращі аптеки приватним особам, а саме: аптеки № 19, № 90, № 97, № 127, № 215. Також Микола Богданов незаконно, поза чергою, отримав квартиру прописавши в ній померлу родичку, згодом цю квартиру відсудили черговики. Цей скандал, відомий серед більшості аптечних працівників.
Микола Богданов йде на посаду начальника інспекції по нагляду за лікарськими засобами, вклавши в цю справу немалі фінанси з метою отримати прибуток, та покращити свої матеріальні статки.

не бабай

бабай написал:
Медуница: квартирка, машинка, пузцо... Ага, честно нажито за довольно скромную зарплату зама губернатора

Машинка, как мне известно в кредит , а квартира двухкомнатная у него на Курской и до этого была.

не не бабай

не бабай написал:

бабай написал:
Медуница: квартирка, машинка, пузцо... Ага, честно нажито за довольно скромную зарплату зама губернатора

Машинка, как мне известно в кредит , а квартира двухкомнатная у него на Курской и до этого была.

А еще я слышал, что он лопату и сапку выбирал на рынке буряки с картошкой садить и покупал учебник "Введение в основы токарного дела на промышденных предприятиях" Smile

shasta

почитайте свіжу статтю Парубія на УП. Він конкретно пише, як його знайомі повели себе під час зміни влади. ті, шо мужики, просто самі пописали заяви за власним бажанням. хіба так себе повели Медуниця і всі інші "апазіціонери"? Smile))

мать чесная

Мать чесная. Акимова коментирует Чмиря.

Таку думку висловила перший заступник голови Адміністрації Президента Ірина Акімова, коментуючи рішення голови Сумської обласної державної адміністрації Юрія ЧМИРЯ запровадити в регіоні Стратегію економічного розвитку до 2015 року
Скоро Чмиря будет коментировать Янукович.

не бабай

мать чесная написал:
хіба так себе повели Медуниця і

Именно так .

Антинацюцюрник

Да нормально это. Проиграли выборы - должны уйти. Если кто-то суперпрофи , то этих знают и оставят. И суперпрофи , как правило,
аполитичны. Но где Вы у оранжевых видели суперпрофи? Вот и ответ на все вопросы.

wrong

А як вам це http://www.fraza.ua/voting/ , зверніть увагу хто на другому місці.А інтернет аудиторія сама продвинута.А хто зна , є осередки свободи в сумах.

shasta

wrong, після того як у Сумах Свободу віддав Тягнибок Гоші Мірошніченку ("Відцентрові прискорення Свободи" досі цитують, в Гуглі є), - партії фактично нема. Коля Борденюк, який керував міською Свободою під час Президентських виборів, хапнув 50 штукес чи то баксес чи то гривнес - і злиняв. Замість нього керує така нікчема як прохвесор Мозговий. Але офіційного голови немає Smile) Партія зареєстрована на тих, хто нею займався у 2005-2008 роках, список здається публікували взагалі по сумським міським партіям, там можна подивитись.
Показово, що на форумі Свободи гілок про Суми вже давно нема, - постирали вчисту Smile))

artyukh

shasta писав:
Замість нього керує така нікчема як прохвесор Мозговий.

Це хто ж нікчема? Мозговий?

Мені видається, ко коли дехто із цього форумного планктону розфантазувавшись втрачає розуміння свого справжнього місця в соціальній ієрархії, то таких треба бити по мізках і приводити до тями.

shasta

Петлюра - слід розуміти, обрав нік, наслідуючи півжида Петляра, який спочатку поміг звалити Гетьманат, потім постріляв кількох справжніх командирів-патріотів (згадаймо про Запорізьку Січ! в "Холодному Яру" здається є згадка конкретна!), а потім ПРОДАВ полякам Західну Україну взамін за поміч проти большевиків. Полякам надавали по сраці, - а Польша втримала свій шмат України. Та так тримала, що довелося українцям братися за вила й утинки та ставати під команду Бульби-Боровця, Шухевича, Бандери... Крутий нік, не сперечаюсь Smile))

А Мозговий - звичайне чмо безхребетне. 1) викладав науковий атеїзм - став християнином побожним. 2) був комуністом - після ряду партійних заморочок став націоналістом. 3) його протягнули в проректори Педика - кинув тих, хто його пропихували і повернувся в банківську, бо там йому краще. 4) під час президентських перегонів, будучи представником тягнибока, їздив на "народну раду", яка спочатку підтримувала Ющенка і прямо на збіговиську відмежовувалася від "антисемітів", потім швиденько лягла під Жидюлю. 5) Знов таки будучи представником Тягнибока на одній з прес-конференцій льопнув, шо Україні можна мати президента на кшталт Обами - негра і все таке в комплексі, - ну, може не зараз, але колись... Це що, мрія націоналіста: аби тут негри керували?!
Це звичайно не все. що можна про нього сказати. Але я зупинилась буквально на кількох кричущих фактах з його політично-громадської біографії Smile))
І на останок: ви десь чули, щоб Мозговий публічно критикував жида Мінаєва? Smile)) Чи ви вважаєте, що образно кажучи "если в кране нет воды" мер жид ні при чому?

бандерівець

shasta з чого ти взяв, що Симон Васильвич, жид ?
В 20 роки ніхто з білогвардійців, більшовиків, гетьманців до такого не додумався, ось якись хворий shasta на форумі знайшовсь. Докази давай придурок!

AWASS

Petlyura написал:
коли дехто із цього форумного планктону розфантазувавшись втрачає розуміння свого справжнього місця в соціальній ієрархії, то таких треба бити по мізках і приводити до тями.

Сколько ниточке не виться, а кончик выйдет. Вот и Петлюра начал прибегать к истинно националистическим инструментам. Историк, ты почему на вопросы Гоши не отвечаешь? Какого ресурса у тебя не хватает, временного или мозгового? Laughing out loud

artyukh

Чому я обрав нік Petlyura? Ну мабуть у мене дещо інше тлумачення фактів життя Петлюри, ніж у Вас, наприклад. Будь-який міф - це не факт, це інтерпретація факту. І всі ми жертви якихось міфів. І всі ми, звичайно ж, категорично заперечуємо свою належність до них. Рефлексуючи над історією свого приходу до образу Петлюри і позитивного його сприйняття, я розумію, що потрапив одного разу під вплив ідей закордонної української національно-демократичної історіографії. І до цього часу якогось дискомфорту від перебування в її істині не відчуваю. Ви у мене проходите по лінії російсько-імперського міфу Петлюри, який почав активно формуватись сталінською ідеологічною машиною вже після смерті нашого героя (починаючи мабуть з процесу СВУ, "саморозпуску" УАПЦ ну і далі). Ви можете сказати, що є ще й справжня, об'єктивна історія, без міфів, ідеологізацій і т. п. В принципі вона можлива, подана "в тогочасному контексті", так сказать. Потрібна ось вона тільки вузьким спецам і не більше. Щоб минуле стало актуальним для сучасності, воно повинно бути міфологізоване, ну хоч одним бочком. Тоді воно зачіпає, вчить, викликає ненависть чи захоплює своєю величчю і т. п.

Що ж до того, що Мінаєв єврей - це круто. Мені чомусь здавалось, що він етнічний росіянин, син одинокої сільської вчительки. Тому хотілося б почути аргументи на користь Вашої тези.

shasta

Петлюро, ти хоч щось чув про генетику, расові маркери, антропологію тощо? І Симон Петлюра, і Мінаєв досить чітко лягають своїми пиками на певні типи жидів, фейси яких різних категорій легко знайти в інеті.
Мінаєв до речі багато в чому, аж до міміки в певні моменти, нагадує іншого "щирого українця" - В.П.Щербаня Smile)) Ніс. очі, обриси обличчя - це те що очевидно. А ще є повнота: чисто жидівська й циганська генетична риса - з роками вони як правило або стають дуже худими, або набирають вагу. І що характерно, жирком обростають по всьому тілу Smile)) Як жінки Smile)) Бо в нормальних мужиків жир в основному росте на пузі, а сідниці залишаються компактними Smile) Про це ще в біблії згадується - "женоподібні мужі Ізраїлю" Smile))
звичайно, навіть все не говорить про те, що Гена Мінаєв, наприклад, чистий жид. Хоча він сам про себе не раз публічно казав "хитрий єврей Гена Мінаєв". І не важливо, що більшість мінаєвих, включно з маловідомим уже співаком, - мають характерну зовнішність. І пофіг, наче, навіть що статегічний друг міні - жид Добкін. Людина може бути півкровкою чи мати ще меншу домішку, що хоч і може нести печать етногенетичних хвороб чи рис етнопсихології, само по собі не робить жида повноцінним жидом.
Суть в іншому. Ханукальні свічки Міня запалював? Запалював! а це може робити тіки справжній жид! Спитай рабина Smile)) Тому фото Ющенка, Юлі Капітельман, Путіна, принца Чарлза чи Буша-молодшого, не кажучи вже про Обаму, - в ярмулках чи під час моління коло Стіни Плачу в Єрусалимі - то є конкретною ознакою: жид.
Само по собі це не означає, звісно, ні поганого, ні доброго. Однак, чи не занадто багато жидів при владі в Україні? Smile))
Коротше, вчить матчасть, Петлюро Smile))

artyukh

Та я б із задоволення повчив ту матчасть, але у Вашому дописі вона ніяк не проглядає. Одні голі припущення.

shasta

Петлюрчику, ви хоча б в інет зайдіть! на жидівські сайти Smile)) Ну, і Гумільова почитайте про перший жидівський погром у Києві. Бо антропологію, боюся, ви не потягнете за розумовими здібностями. якщо навіть не знаєте, що то таке і де таке шукати....

artyukh

Стоп, стоп, не треба так широко. Питання стояло конкретно: Мінаєв - жид? І якщо Ви ще пам'ятаєте, я попросив Вас навести аргументи на користь цієї тези. Ось і все. А різні там сайти я й сам можу відшуати.
Тому питання залишається. Отже, наведіть будь ласка аргументи, що Мінаєв - єврей.

Чебураха

Дебилизм полнейший- вы еще начните % еврейской крови замерять. 21 век!! Антисемитизм, расизм, нацизм. Может крематорий построим??? Завершим начатое дедушкой Адольфом?
Так и будет Украина болтаться в проруби, как некий отход организма пока будете ковыряться этот еврей, этот росиянин, этот говорит на мове, этот пшекает, этот высокий ,тот низкий, этот лысый а тот формой носа не вышел. Бред это все , бред!! Тягнибок давно занял бы достойное место, если бы не зацикливался на этой чепухе. По вашему пусть дурак, но свой, доморощенный.

прохожий

а кто были ,,,щербань,омеля,епифанов,андронов и т д,,,,чем они лучше,наши доморощенные хохлы,меньше воровали,не кидали сумчан,был порядокк в городе,или дороги были лучше?????

artyukh

Я собисто можу лише здогадуватись для чого shasta запускає "утку" про Мінаєва-жида, але якщо все це вставляти в контекст наступних місцевих виборів, то об'єктивно така агітація повинна працювати проти Мінаєва. На кого розрахована ця суперідея? Ну, мабуть, на ті прошарки електорату, що ще й до цього часу заражені вірусом "народного антисемітизму". Взагалі, чи буде відігравати на цих виборах фактор чергової фобії (юдофобії, українофобії, русофобії)? Мені видається, що цей фактор розкрутити до якоїсь міри можна. Чому? Та тому, що працює. Ось для прикладу один з коментарів на статтю "Панорами":
"Обявление!!!Голосуй за предателей!!! ОУН - УПА понадусе!!!проведем50 партизан предателей в облсовет!!! Всрамося но нездамося!!! Вдаримо по смському разгильдяйству тернопольским- бендеровцем качуром!!!по вопросу освоения коштив звертатысь до бабыренки и мездуницы!!!якшо в твоему сердци хочаб раз народжувалась думка предать когонибуть ты наша людына та повинен голосуваты за нас".
Тут не тільки обпльовується конкретна політична сила ("За Україну"), але всі українці, що будуть голосувати за неї семантично прирівнюються до "страшних" і "неправильних".
Можна ще розіграти якось і антиісламську карту. Це я про Галаєва та його компанію.
В цілому, працюють на рівні масової свідомості націоналістичні стереотипчики, працюють.

Гоша

Тута ветка о Чмыре- "политическом преследователе".
А мне его,Юрпалыча,как то жалко, просто по- человечески.

Может он действительно хочет сделатьчто- то хорошеее, сильное.Ну, снискав славу и должность при этом, а что тут плохого?

А его - сразу под танки, область завалящую- поднимай, результат на выборах- давай.Похоже , что человек очень хочет и старается, в Киеве все пороги пооббил, Азарова затерроризировал, но долги по зарплате химикам закрыл.

Команда слабая, увы это факт.
Был давеча на фестивале "Боромля", заключительный гала- концерт в Тростянце.Посмотрел на "работу" пиарщиков.Теоретически- появляется губернатор на мероприятии, раздает призы и улыбки, собирает рейтинг.Практически- грустное зрелище и полный наоборот.

Сам фестиваль ( а это был 20, юбилейный) сведен по уровню подготовки и качеству участников до нулевого уровня, до уровня сельского клуба.

Дождавшись опоздавшего Юрпалыча вместе с ним на сцену взобралось больше десятка чиновников областного уровня и почти пол- часа награждали себя всякой ерундой, типа почетных грамот.Стыдоба.Чествуют, Юрпалыч УЧАСТНИКОВ фестиваля, на крайняк НЕПОСРЕДСТВЕННЫХ организаторов.

Юрпалыч стоял в центре на сцене явно закрепощенный.Думаю мешали два комплекса- невысокий рост и фамилия Чмырь.

Рост- то Бог с ним, а фамилию, идя во власть и на большие свершения просто надо было бы сменить, да и дело с концом.Ну что тут такого, сменил, как зуб вырвал больно, а потом забыл о нем.

И еще одно не радует.Сколько уже времени мы потеряли, мир идет вперед, а мы топчемся и скатываемся назад.Время очень дорого.Работать надо, двигаться вперед.А какая тут работа, если в преддверии выборов губернатор и его свита с одного туса на другой переезжают.С одного мероприятия (открытия, фестиваля, чествования, праздника) на другой. А работать когда?
Ладно, был бы настоящий пиар, так его готовить некому.
Грустно, девушки...

shasta

Чмирь - теж жид. але з зачмирених Smile)) так. шестьорка...
Про Міню я писала, хто хоче - пориється й знайде і фізичні типи жидів, і літературу про них від Тацита і Генрі Форда до Павла Штепи і Девіда Дюка, а також рекомендую Едуарда Ходоса харківського рабина Smile)) Адольфа Алоїзовича також варто почитати перш ніж його згадувати Smile)) А, ще Біблію перечитайте! я розумію, що вона велика і то інтелектуальний подвиг для декого, але там якраз багато чого прямим текстом сказано Smile))
Головний факт - повторюю - запалення Ханукальних свічок. На сайті мерії досі є репортаж і фото Smile))
http://meria.sumy.ua/ua/archive/news_culture/2008/12/22/menora
Епіфанов - не хохол. а кацап, як і Андронов. А Щербань і Омельченко - жиди. ну, хіба вихрести. тоді, хто забув, ціла жидівська каманда приїхала до Сум: Родельс, Борци, Чмирь той же... Коротше, хто має очі - той побачить, а решті - обрані будуть і далі бобес майсес втюхувати Smile))
Взагалі. якщо згадати партрети в коридорах мерії, то як і набереться одне-два українських прізвищ серед керівників Сум з радянських часів, - то й добре. А Суми ж таки за всіма переписами - місто українське. Як називається ситуація, коли живе один народ, а править інший? Окупація!

Vopros

Чо за тема? Так Чмиря преследуют или Чмирь преследует?

бабай

Я зайшов, думав, Чмиря опозиціонери чмирять, - написано так Smile)) трішки безграмотно Smile)) Хоча, може то пророчі слова?

shasta

http://www.liveinternet.ru/users/d_rss/post114464578/ тута веселі картинки.... на тему хто кому рабіновіч Smile)) Спеціальна для Петрюрчика і Чабурашкіса Smile))))

artyukh

Пані Ніно, стати жертвою дешевої антисемітської пропаганди - це найлегше. А ось розібратись у суті питання - це набагато важче. Ваше ж невігластво просто "зашкалює".

бабай

Це хто тут Нінка-антесемітка?!!!
Петлюро, напиши листа Рабіновічу - хай повчить невігласку як писати про жидів Smile))) А Хорошковський дасть команду вичислити і затримати Smile))
До речі, ти сам взагалі в темі шариш? з того шо ти ту писав бачу - шо ні. Мабуть, жид Smile)) чисто за класиком сучукрліту Smile))

Гурвіник (до Карандаша). Шо, жалко жида? Може ти тоже жид?
Карандаш (злякавшись). Нє, я – украінєц.
Самодєлкін (танцює чочотку). Такий, як я китаєць. (с)

бабай

А взагалі в мене пропозиція: давайте Чмиря чмирить? Smile)) Тіки чи не буде це актом антисемітизму?

shasta

пан Петляр, ви пройшли за моїми посиланнями? Антропологію проштудіювали? До рабина ходили, за ханукію попитали? Smile)) Ото як сходите, тоді й будете давати оцінку моїй компетенції

view counter

Сейчас на форуме

Євген Кудлай
telepin
Лариса Брежнєва

Зарегистрированных 3
Гостей 1395
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 183047
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65140
Последний зарегистрированный пользователь beredis

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.