Руководство педуниверситета собирается судиться с газетами

Ученый совет Сумского государственного педагогического университета им. Макаренко на своем заседании 24 июня, обсудив вопрос об унижении городскими СМИ чести и достоинства университета, принял решение подать судовые иски на две сумские газеты – "Панорама" и "Правда и кривда".
Кроме того, ученые мужи планируют обратиться в соответствующие правозащитные органы с целью предоставления юридических услуг по проведению судовых процессов.

В решении, принятом на заседании за день до этого, ученый совет вуза обратился к СМИ, имеющим, по мнению совета, определенные политические предпочтения и тенденциозно освещающим ситуацию, прекратить кампанию по нагнетанию напряжения вокруг университета, а также ко всем членам трудового коллектива продолжать исполнять свои обязанности и не поддаваться на провокации радикально настроенных сотрудников.

Как было сказано на заседании 24 июня, судебный иск – это следствие неправдивой информации относительно университета, которая разносится по городу.

Выступивший перед советом председатель конференции трудового коллектива Михаил Бильченко, еще раз отметил, что голосование, проходившее 25 мая на конференции трудового коллектива, проходило законно, и призвал сумские СМИ объективно освещать события в вузе. Здесь же поступило предложение от бывшего ректора Владимира Ивания, привлечь юриста, чтобы определить моральный и материальный ущерб, нанесенный университету, на что первый проректор Анатолий Кудренко заметил, что Николай Подберезский уже этим занимается.

На вопрос же о том, что предпринимать по отношению к планирующейся 28 июня акции ответил представитель студенчества, в прошлом активист студенческого сопротивления Семен Салатенко дал ученому совету несколько рекомендаций. Во-первых, не обращать внимания на палатки, и лишить таким образом протестующих информационных поводов, просить органам местного самоуправления тоже игнорировать акцию и воздержаться от силовых методов, а также проанализировать, какой процент из участников акции составят студенты СГПУ. По его прогнозу, уже через неделю при самом хорошем раскладе эта акция сойдет на "нет".

Напомним, что часть трудового коллектива выступает против кандидатуры нового ректора университета, который, как они утверждают, скрыл от трудового коллектива имеющийся в его биографии факт судимости, и тем самым намеренно ввел его в заблуждение. Представители инициативной группы студентов и преподавателей Сумского Государственного педагогического университета им. Макаренко уже заявили на заседании пресс-клуба реформ 22 июня, что в День Конституции и годовщину прошлогодней студенческой акции 28 июня, разобьют палатки в сквере Шевченко.

Поводом для такой акции, получившей название "Нет вранью", стали выборы нового ректора педуниверситета, после которых министр образования и науки Станислав Николаенко назначил ректором своим приказом Николая Подберезского. После этого стало известно, что новый ректор в свое время находился под стражей в одном из СИЗО Харькова, а затем был осужден местным районным судом. Сам ректор считает, что эти решения судов были отменены. Свою позицию на выборах, когда данные о судимостях не были обнародованы, Н.Подберезкий объясняет тем, что "рассказывать было нечего".

"Панорама" является одной из трех наиболее популярных частных газет Сум. "Правда и кривда" издается обкомом СДПУ(о).
Валентина Орлова, "Данкор online"
Геннадий Минаев

СДПУ(о) подала заявку в мэрию Сум на проведение митинга 28 июня в 09:30 в сквере Шевченко.

На этот же день, в это же время и в этом же месте студенческое сопротивление проводит свой митинг с установкой палаток. Очевидно мэрия будет рекомендовать СДПУ(о) провести его в другом месте, однако запретить объединенным стать со своими флагами на студенческом митинге никто не сможет, ни мэрия, ни сами студенты.

Таким образом ситуация вокруг назначения ректора в Сумском педуниверситете будет использована СДПУ(о) и направлена в конечном счете против Ющенко.

Тем временем, три партии, к которым обратились студенты (НСНУ, СПУ и Батькивщина), http://www.maidan.org.ua/static/news/1119702993.html хранят молчание и свою официальную позицию относительно событий в СГПУ не объявляют.

Magistr

Пану Мінаєву.
Я не знаю, яка у Вас освіта, але виховання Вам бракує. А у сквер не забудьте прихопити своє КАРАОКЕ, тоді може якісь підгулявші студенти і потанцюють з Вами — свято ж все таки.
Усі знають, яку мету Ви переслідуєте. Вам хочеться керувати містом, а до цього Вас нинішня влада не допускає. Ваш комсомольський ентузіазм розкусили ще тоді, коли Ви при ВП влаштовували КАРАОКЕ для клієнтів своєї фірми і випадкових перехожих.
Скажу, у Вас це виходить краще.
Так що вивчайте нові пісні і не витрачайте кошти, зароблені працівниками Вашої фірми на бензин "Ночному", а краще добавте їм зарплатню.
А що стосується фактів, то їх можна відновити достатньо, щоб повернути "Детский мир" у приміщення, яке колись віддали вашій фірмі (головне — яким чином?)
І якщо ми з приводу цього організуємо акцію, так ніякі 11 "руководителей фирм" Вам не допоможуть.
А студентам ми пояснемо з якою метою "предприниматель" з таким "рвением борется за справедливость".
І слова вживає які: "Поэтому зорким народным оком мы должны следить за всеми процессами, происходящими во власти и ставить на место зарвавшихся чиновников".
Послухаєш і дійдеш до висновку: Мінаєв мабуть прямо на прапорі спить і прапором вкривається.
Ще один "герой нашего времени"(а может "бремени")

Геннадий Минаев

> Пану Мінаєву.
> Я не знаю, яка у Вас освіта, але виховання Вам бракує.

Высшее, успокойтесь. Воспитания как раз не достает вам. И я объясню это ниже.

> А у сквер не забудьте прихопити своє КАРАОКЕ,
> тоді може якісь підгулявші студенти і потанцюють
> з Вами — свято ж все таки.

О каком караоке вы говорите? Я не припоминаю, что у меня есть кароке.

> Усі знають, яку мету Ви переслідуєте. Вам хочеться
> керувати містом, а до цього Вас нинішня влада не допускає.

Не факт, что это моя цель.

> Ваш комсомольський ентузіазм розкусили ще тоді,
> коли Ви при ВП влаштовували КАРАОКЕ для клієнтів
> своєї фірми і випадкових перехожих.
> Скажу, у Вас це виходить краще.

Еще раз, любезный, уточните, о каком караоке вы говорите? По-моему вы спутали фирмы.

> Так що вивчайте нові пісні і не витрачайте кошти,
> зароблені працівниками Вашої фірми на бензин
> "Ночному", а краще добавте їм зарплатню.

А как насчет вмешиваться во внутренние дела? О чем вы чуть ранее писали?

> А що стосується фактів, то їх можна відновити
> достатньо, щоб повернути "Детский мир" у приміщення,
> яке колись віддали вашій фірмі (головне — яким чином?)

Вот. Вот истинная ваша сущность. Вы даже не удосужились проверить кому принадлежит помещение на ул.Петропавловская, 68, прежде чем писать. Вы просто грязный тип. Вы бы форум на Беспределе что ли почитали, там, где я на этот наклеп отвечал.

НПО «КИТ» Лтд. АРЕНДУЕТ это помещение у частной фирмы. Еще раз: АРЕНДУЕТ. Облажались, любезный, с фактами. Вот теперь все ваши сообщения все будут читать через призму демагогии и грязных провокаций. Так что насчет воспитания это как раз к вам, а не ко мне. Воспитанные люди не пишут ерунду, не проверив хоть самую малость, тех фактов, на которых они будут строить свои умозаключения и, тем более, их публично выражать.

> І якщо ми з приводу цього організуємо акцію,
> так ніякі 11 "руководителей фирм" Вам не допоможуть.
> А студентам ми пояснемо з якою метою "предприниматель"
> з таким "рвением борется за справедливость".

Теперь объясняйте. Да, и о воспитании своем вспомните.

> І слова вживає які: "Поэтому зорким народным оком
> мы должны следить за всеми процессами, происходящими
> во власти и ставить на место зарвавшихся чиновников".
> Послухаєш і дійдеш до висновку: Мінаєв мабуть прямо
> на прапорі спить і прапором вкривається.
> Ще один "герой нашего времени" (а может "бремени")

Демагог, Вы батенька, грязный демагог.

Геннадий Минаев

В догонку. Одному типу на форуме Беспредела я уже отвечал, о его домыслах, изложенных в виде тезиса "Минаев не может быть априори честным, так как по своей сути бизнес не мог быть честным" и который так же как и вы, Магистр, приводил в виде ФАКТА "прихватизацию" "Детского мира" моей фирмой. Вы прочитайте это на Беспределе.

А вам, как и ему, я скажу о том, по каждому вашему "факту" я буду рвать вас как тузик тряпку. Ему больше понравилось "как бобик кепку" Smile

Magistr

Пану Мінаєву.
А чого це Ви так раптом "засуетились". Я ще нічого не сказав, а Ви вже про "аренду", "частную фирму". А можна Вас запитати — чия це "частная фирма"? І які умови оренди?
Я взагалі нічого не знаю. Просто колись в адміністрації почув про вас погані речі. Може це плітки. Хай буде так. Але ж я не втручаюся у ваші справи на основі почутого. А Ви втручаєтеся.
Якщо у Вас є справжня вища освіта, то Ви повинні знати(Закон про вищу освіту), що вибори ректора — це справа колективу(таємне голосування і т.і.), а не "Дозора", який схоже не "дозорить", підглядає і одержує від цього насолоду. А це вже, як говорив раніш "ДОКТОР АЙБОЛІТ", вуайеризм, (що доречі є різновидом ексбібіціонізму). Тобто — нікому користі, а "сам хоть согреюсь".
А те, що Ви мене називаєте "грязный демагог", то я ніякої "грязи" ні на Вас, ні на кого не наводжу. Просто я Вам раджу дати нам можливість самим розібратися зі своїм ректором.
А ваші словечки "облажались", "бобик кепку", "тузик тряпку" свідчать про вашу не дуже якісну вищу освіту та схожість з одним таким же підприємцем, який не більше року тому називав український народ "козлами".

Геннадий Минаев

> Пану Мінаєву.

Господину Магистру.

> А чого це Ви так раптом "засуетились". Я ще нічого не сказав,
> а Ви вже про "аренду", "частную фирму".

Я не засуетился. Я ответил на ваши домыслы, которыми вы пытались меня уколоть. И як цэ ничого не сказав:

>> А що стосується фактів, то їх можна відновити
>> достатньо, щоб повернути "Детский мир" у приміщення,
>> яке колись віддали вашій фірмі (головне — яким чином?)

Это не ваши слова? Если ваши, то возвращайте «Детский Мир» в помещение.

> А можна Вас запитати — чия це "частная фирма"?
> І які умови оренди?

Можно. Название этой фирмы, очень уважаемой, кстати, в Сумах, Вы можете прочитать на дверях магазина «Продукты», который рядом. Условия аренды, нормальные, взаимоприемлемые. Правда у меня, время от времени, появляется желание снизить арендные платежи, но как только узнаю об уровне аренды в универмаге «Киев» или ЦУМе, у меня язык не поворачивается говорить по этому вопросу с арендодателем.

> Я взагалі нічого не знаю.

Это видно, что вы вообще ничего не знаете, зато тексты на форум пишите.

> Просто колись в адміністрації почув про вас погані речі.
> Може це плітки. Хай буде так.

Не удивительно. Вполне допускаю, как по «той» администрации, так и по «этой». Кстати, какую администрацию имели ввиду вы?

> Але ж я не втручаюся у ваші справи на основі почутого.
> А Ви втручаєтеся.

Отвечаю:

1) Назначение ректора в ГОСУДАРТСВЕННЫЙ ВУЗ не есть внутренне дело этого ВУЗа. По-крайней мере, я так считаю.

2) Как я вмешиваюсь? Я что, приезжаю к вам в СГПУ и мешаю учебному процессу, мешаю проводить ученые советы и т.п. Точно так же может сказать и и.о. мэра С.В.Клочко, когда мы требуем уволить с занимаемой должности главного архитектора города В.Б.Быкова и поверьте есть тому основания – нарушения им тех же моральных принципов во время выборов, что мы вмешиваемся в дела мэрии.

3) Я опубликовал на сайтах ОФИЦИАЛЬНОЕ заявление ГИ «Ночной Дозор». Еще раз будет акция – будем поддерживать, не будет акции – не будем поддерживать! Какие ко мне претензии? Что? Те люди, которые «против» они для вас ничего не значат? Они не имеют права высказывать свою точку зрения, отличную от вашей? Прочитайте еще раз заявление и скажите, какими словами мы «вмешиваемся» именно во внутренние дела СГПУ. Я что публично называл вашего ректора взяточником, как это сделал Царенко в своей «Кравде и Привде» на всю первую полосу оранжевым шрифтом «Ректором в педуниверситете назначили взяточника»? Вот вы на «Панораму» навалились, а она тут причем? Она что унижала достоинство вашего ректора, взяточником, зэком, его называла?

> Якщо у Вас є справжня вища освіта,

Еще раз, успокойтесь. Харьковский политехнический институт (1980-1986), инженерно-физический факультет, специальность «Динамика и прочность машин», инженер-механик-исследователь. Вы спросите у сведущих людей, что это за «хрен с редькой» этот инфиз со своим ДПМом и АУДом и еще спросите почему в группе у Минаева закончило всего 11 человек из 25 поступивших (причем двое «неродных», а из академки переводом из МВТУ им.Баумана), т.е. по сути всего 9 дипломов?

> то Ви повинні знати (Закон про вищу освіту), що вибори ректора
> - це справа колективу (таємне голосування і т.і.), а не "Дозора",
> який схоже не "дозорить", підглядає і одержує від цього насолоду.
> А це вже, як говорив раніш "ДОКТОР АЙБОЛІТ", вуайеризм,
> (що доречі є різновидом ексбібіціонізму). Тобто - нікому користі,
> а "сам хоть согреюсь".

Я знаю этот закон. В прошлом году изучил от корки до корки, но тогда я принимал непосредственное участие в акции против СНУ, потому что там, во-первых, одним из активистов студенческого сопротивления был мой сын Максим. Сейчас мы объявили не о своем участии, а о поддержке. Но я приду на митинг и скажу свое слово. Вы мне это запретите? А относительно Дозора, то у двух человек из Совета в вашем университете учатся дети, а у одного работает жена преподавателем и со степенью. И они подписали эту бумагу. Так что не в насолоде дело, любезный магистр.

> А те, що Ви мене називаєте "грязный демагог",
> то я ніякої "грязи" ні на Вас, ні на кого не наводжу.

Это не вы писали:

>> А у сквер не забудьте прихопити своє КАРАОКЕ,
>> тоді може якісь підгулявші студенти і потанцюють
>> з Вами — свято ж все таки.

>> Ваш комсомольський ентузіазм розкусили ще тоді,
>> коли Ви при ВП влаштовували КАРАОКЕ для клієнтів
>> своєї фірми і випадкових перехожих.
>> Скажу, у Вас це виходить краще.

>> Так що вивчайте нові пісні і не витрачайте кошти,
>> зароблені працівниками Вашої фірми на бензин
>> "Ночному", а краще добавте їм зарплатню.

Кстати, что там с караоке? Вы не хотите извиниться или вам указать название фирмы, которая устраивала песнопения?

> Усі знають, яку мету Ви переслідуєте. Вам хочеться
> керувати містом, а до цього Вас нинішня влада не допускає.

>> А що стосується фактів, то їх можна відновити
>> достатньо, щоб повернути "Детский мир" у приміщення,
>> яке колись віддали вашій фірмі (головне — яким чином?)

Вы знаете какую цель я преследую? Я еще не знаю, а вы уже знаете? Ну и относительно помещения. Ляпы надо исправлять, подумайте.

> Просто я Вам раджу дати нам можливість
> самим розібратися зі своїм ректором.

Разбирайтесь. Чем я вам мешаю?

> А ваші словечки "облажались",

Тут признаю, не сдержался.

> "бобик кепку", "тузик тряпку" свідчать про
> вашу не дуже якісну вищу освіту

Как раз они свидетельствуют о вашем узком кругозоре, а не о моем образовании.

(с) Юлий Гусман: «Порву как бобик кепку!», КВН – 60-тые годы прошлого века. Я КВНщик «закрытых» 80-тых и классиков КВН знаю почти наизусть. А вам советую хоть разок сходить хоть разок на амик.ру

> та схожість з одним таким же підприємцем,
> який не більше року тому називав український
> народ "козлами".

Учитывая вышеизложенное, надеюсь на то, что уже изменили свое мнение? Лучше сравнивайте меня с Гусманом Smile если образование только с Януковичем сравнивать позволяет.

Рейд

>Сообщить фамилии всех 11 руководителей фирм, входящих в >Совет >ГИ "Ночной", а также адреса и названия их предприятий?

> А относительно Дозора, то у двух человек из Совета в вашем >университете учатся дети, а у одного работает жена преподавателем >и со степенью. И они подписали эту бумагу. Так что не в насолоде >дело, любезный магистр.

Не будьте голословным. Данные в студию! Cool

Геннадий Минаев

> Не будьте голословным. Данные в студию!

Совет не уполномачивал меня оглашать все фамилии Совета ГИ "Ночной Дозор", а тем более адреса и название предприятий, к которым в той или иной степени они имеют отношение. Так что о голосновности речь не идет. Мы передали свою обращение в газету "Панорама" и я разместил его на доступных мне сайтах.

Относительно вашей любознательности советую обратиться в областное управление юстиции. При регистрации там остался протокол №1, где все имена и фамилии указаны. И это информация не секретная.

Гость

А так, это вроде КУ-КЛУС-КЛАНа организация Laughing out loud
Вершат правосудие без открытия лиц.
А Минаев у них вроде судьи Линча . Классная тема.

Magistr

Пану Мінаєву.
Від Вас іде така емоційна агресія, що, напевно, при зустічі мене Ви б розірвали як "бобік кепку".
Кожен повинен займатися своєю справою: "Кто на что учился".
Я Вас не звинувачую у тому, що у Вас погана освіта. Ви, мабуть, гарний інженер. Але природжений КВНщик. Політика з Вас не вийде(як колись не вийшло з Юлія Гусмана). Це трапилося тому, що він(до речі також інженер за першою освітою), мабуть, як і Ви намагався в серйозних речах застосовувати КВНівські "штучки" та ще й на зразок 60-х років. Тому зараз і займається (не завжди вдало)різними шоу, але не політикою.

Якщо тільки в минулому році Вам вдалося от "корки до корки" вивчити Закон про вищу освіту, то щоб підготуватися до політичної діяльності Вам знадобиться років 200 навчання на стаціонарі.
Ви говорите: "Назначение ректора в ГОСУДАРТСВЕННЫЙ ВУЗ не есть внутренне дело этого ВУЗа. По-крайней мере, я так считаю".
Раджу ще раз от "корки до корки" "изучить" відповідні статті згаданого Закону про керівника вищого навчального закладу та його призначення.
Про втручання:
Нікому не заборонено мати і висловлювати свою думку. Але коли ви організовуєте акцію, та ще й залучаєте за допомогою "пряників" наших не зовсім вихованих студентів, то це вже дії спрямовані на зміну чогось — це і є втручання.
Колектив унівеситету визначився. І є законні процедури скасування цього визначення. Є голова конференції тр.колективу, є керівні органи, є в Законі стаття, яка регламентує зняття з посади ректора. А Ви пропонуєте щоб з десяток людей вийшли у сквер і зняли з посади ректора?
Ви нагадуєте мені попа Гапона. — "А ведь расхлебывал все потом народ".
Що стосується подій минулого року, то скажу, що ми всі були учасниками. І всі проти Царенка. І студентів, які були у сквері ми не завжди відкрито, але підтримували.
Зараз інша ситуація. І допомога Мінаєва нам не потрібна. Я ще раз підкреслюю "МИ САМІ РОЗБЕРЕМОСЯ ЗІ СВОЇМ РЕКТОРОМ".

Хотілося б завершити полеміку, але у мене є ще одне запитання.
Навіщо особисто Вам потрібна ця акція у сквері?
Тільки не відповідайте у стилі "ЗОРКОЕ ОКО НАРОДА...", ато всі читачі цього сайту "прослезятся".

Magistr

Пану Мінаєву.
Від Вас іде така емоційна агресія, що, напевно, при зустічі мене Ви б розірвали як "бобік кепку".
Кожен повинен займатися своєю справою: "Кто на что учился".
Я Вас не звинувачую у тому, що у Вас погана освіта. Ви, мабуть, гарний інженер. Але природжений КВНщик. Політика з Вас не вийде(як колись не вийшло з Юлія Гусмана). Це трапилося тому, що він(до речі також інженер за першою освітою), мабуть, як і Ви намагався в серйозних речах застосовувати КВНівські "штучки" та ще й на зразок 60-х років. Тому зараз і займається (не завжди вдало)різними шоу, але не політикою.

Якщо тільки в минулому році Вам вдалося от "корки до корки" вивчити Закон про вищу освіту, то щоб підготуватися до політичної діяльності Вам знадобиться років 200 навчання на стаціонарі.
Ви говорите: "Назначение ректора в ГОСУДАРТСВЕННЫЙ ВУЗ не есть внутренне дело этого ВУЗа. По-крайней мере, я так считаю".
Раджу ще раз от "корки до корки" "изучить" відповідні статті згаданого Закону про керівника вищого навчального закладу та його призначення.
Про втручання:
Нікому не заборонено мати і висловлювати свою думку. Але коли ви організовуєте акцію, та ще й залучаєте за допомогою "пряників" наших не зовсім вихованих студентів, то це вже дії спрямовані на зміну чогось — це і є втручання.
Колектив унівеситету визначився. І є законні процедури скасування цього визначення. Є голова конференції тр.колективу, є керівні органи, є в Законі стаття, яка регламентує зняття з посади ректора. А Ви пропонуєте щоб з десяток людей вийшли у сквер і зняли з посади ректора?
Ви нагадуєте мені попа Гапона. — "А ведь расхлебывал все потом народ".
Що стосується подій минулого року, то скажу, що ми всі були учасниками. І всі проти Царенка. І студентів, які були у сквері ми не завжди відкрито, але підтримували.
Зараз інша ситуація. І допомога Мінаєва нам не потрібна. Я ще раз підкреслюю "МИ САМІ РОЗБЕРЕМОСЯ ЗІ СВОЇМ РЕКТОРОМ".

Хотілося б завершити полеміку, але у мене є ще одне запитання.
Навіщо особисто Вам потрібна ця акція у сквері?
Тільки не відповідайте у стилі "ЗОРКОЕ ОКО НАРОДА...", ато всі читачі цього сайту "прослезятся".

Коренной Сумчанин

Молодец Минаев,так держать.А этим 'проффесорам'и'магистрам'лечиться надо.

Геннадий Минаев

> Пану Мінаєву.

Господину Магистру.

> Від Вас іде така емоційна агресія, що, напевно, при зустічі мене
> Ви б розірвали як "бобік кепку".

Это вам так кажется, просто я такой человек, что не терплю лжи. А вы сразу после опубликования заявления «Ночного Дозора» написали в отношении меня много чего лживого и о помещении, и о караоке, да еще подчеркнули «при ВП» (интересно, какая связь?), о бензине «Ночному Дозору», зарплате работникам и т.п.

Поэтому я бы сказал, что это как раз адекватная реакция, не считаете?

> Кожен повинен займатися своєю справою: "Кто на что учился".

Да нет, бывают в жизни и исключения.

> Я Вас не звинувачую у тому, що у Вас погана освіта.

Тем не мене, вы несколько раз акцентировали на этом внимание, пытаясь указать на то, что я то ли не достаточно воспитан, то ли не образован. Не так ли?

> Ви, мабуть, гарний інженер.

Наверное я был таким в начале 90-х, но вот уже 12 лет я администратор, руководитель.

> Але природжений КВНщик. Політика з Вас не вийде

Поживем – увидим.

[skip] о Гусмане

> Якщо тільки в минулому році Вам вдалося от "корки до корки"
> вивчити Закон про вищу освіту, то щоб підготуватися до політичної
> діяльності Вам знадобиться років 200 навчання на стаціонарі.

Успокойтесь, проблема в прошлом году была гораздо объемней и требовала досконального знания это закона. Лучше скажите, насколько досконально вы знаете Законы о налогообложении (НДС, на прибыль, с физических лиц)? Так вот, «ваш» закон тривиальный текст. Так что 200 лет мне не понадобится. Ваши рассуждения поверхностны, не зная человека лично, делать такой глубокий анализ, поэтому во внимание их не берем. Зато вы слишком преувеличиваете значимость Закона об образовании: "Иш-ты, только в прошлом году с законом познакомился, а в политику лезет!"

> Ви говорите: "Назначение ректора в ГОСУДАРТСВЕННЫЙ
> ВУЗ не есть внутренне дело этого ВУЗа.По-крайней мере,
> я так считаю". Раджу ще раз от "корки до корки" "изучить"
> відповідні статті згаданого Закону про керівника вищого
> навчального закладу та його призначення.

Согласен. Однако в прошлом году господин Янукович был официально объявлен ЦИКом Президентом Украины, тем не менее, на площади в Киеве на тот момент находилось от 500 до 800 тысяч украинцев. И только лишь затем после круглых столов и т.п. состоялся Верховный Суд.

> Про втручання:
> Нікому не заборонено мати і висловлювати свою думку.

Золотые слова.

> Але коли ви організовуєте акцію,

Я ее не организовываю. Я ей помогаю.

> та ще й залучаєте за допомогою "пряників" наших не зовсім
> вихованих студентів, то це вже дії спрямовані на зміну чогось
> - це і є втручання.

Аллу Яровую вы также относите к категории «не зовсім вихованих»? Вы лично ее знаете? Так вот считайте, что я буду помогать лично ей. Так что не нужно о «серых кардиналах» это не так, но помогать акции буду.

> Колектив унівеситету визначився.

Есть в вашем коллективе люди, которые считают, что Подберезкий тривиально обманул коллектив. Не тот «голубой» ректорат, который по 800 грн. в фонд развития духовности Царенко ударными темпами собирал с абитуриентов, а именно коллектив.

> І є законні процедури скасування цього визначення.
> Є голова конференції тр.колективу, є керівні органи,
> є в Законі стаття, яка регламентує зняття з посади ректора.

Вы правы, однако тут случай не тот. Ректор назначен минуя нормы морали. Т.е., что бы Вы не говорили, а назначение «не прозрачное», по той причине, что кандидат недостоверно указал сведения из своей автобиографии. В 2003г. Сергея Клочко за куда меньшее сняли с выборов мэра г.Сумы. И еще, чего же ваш министр Николаенко до сих пор на письмо не ответил?

> А Ви пропонуєте щоб з десяток людей
> вийшли у сквер і зняли з посади ректора?

Я этого не предлагал. Я это поддержал. И идут они с правильным лозунгом «НИ БРЕХНИ!»

> Ви нагадуєте мені попа Гапона.
> - "А ведь расхлебывал все потом народ".

Это ваше мнение. Мнение Свердленко и Яровой несколько другое. И простите, но я вам не могу доверять, даже потому, что в ответ на заявление «Ночного Дозора» вы начали подкидывать здесь на форуме не совсем чистые вещи, а я вам указал на вашу грязь. И не нужно меня обвинять во всех грехах, в которых погряз ваш университет с вашим ректоратом. Гапоны как раз в вашем ректорате.

> Що стосується подій минулого року, то скажу, що ми всі були
> учасниками. І всі проти Царенка. І студентів, які були
> у сквері ми не завжди відкрито, але підтримували.

Я вам не верю. Не верю.

> Зараз інша ситуація.

Действительно совершенно другая.

> І допомога Мінаєва нам не потрібна.

Вам не нужна. Вы о ней меня не просите, я ее вам и не предлагаю. Она нужна другим людям из вашего университета. И я ее окажу.

> Я ще раз підкреслюю "МИ САМІ РОЗБЕРЕМОСЯ
> ЗІ СВОЇМ РЕКТОРОМ".

Надеюсь.

> Хотілося б завершити полеміку,

Да, я также предпочел бы завершить наш не совсем понятный диалог здесь на форуме.

> але у мене є ще одне запитання.
> Навіщо особисто Вам потрібна ця акція у сквері?
> Тільки не відповідайте у стилі "ЗОРКОЕ ОКО
> НАРОДА...", ато всі читачі цього сайту "прослезятся".

Отвечаю. Лично мне акция не нужна. Если вы намекаете на рейтинг какого-то политического деятеля, то таковым я еще не являюсь, это, во-первых. Во-вторых, на «протестных» акциях сейчас рейтинг не набирают, а теряют. Я говорю не о середине 2004 года, а о середине 2005. И это вам должно быть понятно.

Я поддерживаю тех людей (симпатичных мне, кстати), которые обратились ко мне за помощью. А так как я разделяю их позицию идеологически, то буду им помогать.

А ваш ректорат глубоко мне не симпатичен. У меня в доме живет один папа, который сначала написал заявление в ОБОП по поводу 800 грн. «добровольного взноса» в упомянутый мной выше фонд, а затем забрал. Сыну-то еще долго учится, мол. А между прочим, если он все же на очную ставку пойдет с вашим товарищем из ректората, господином К., то последний вместо аудитории в камеру входить должен. Потому как принуждал платить эти 800 грн., да еще в присутствии папы, студента и еще брата папы. Неосторожно. Но люди боятся, боятся так же как в прошлом году. Но на все свое время.

До свидания.

Геннадий Минаев

> А так, это вроде КУ-КЛУС-КЛАНа организация

Бред. Просто бред. ГИ "Ночной Дозор" - общественная организация, зарегистрированная в соотвествии с законом. Есть Совет, есть Председатель Совета. Председатель Совета опубликовал заявление. Что вам еще нужно?

> Вершат правосудие без открытия лиц.
> А Минаев у них вроде судьи Линча.
> Классная тема.

Укажите как мы вершим правосудие. Конкретно в чем это выражается?

Кузнец

магистр, тебе ж вроде полулярно объяснил человек, шо ты пристаешь к нему? выбрали по крайней мере нечистого на руку человека - вот и расхлебывайте - Михалыч тут причем? Михалыч тем, кто в танке, уже растолковал: Дозор будет поддерживать акцию - ТОМУ ЩО все контрики из новой власти делают также как и в прошлом году - за быдло держат народ.

вот и получат от народа

судим, оправдан, снята судимость, погашена судимость как тут выражаются ДОКУМЕНТЫ В СТУДИЮ - чего кота за хвост тяните - значит не чисто - не чисто - значит насрали на народ, а этому вашему ректорату только шо и надо - коррумпированного ректора - под другим видать работь не могут

короче базар ни о чем - ДОКУМЕТЫ В СТУДИЮ

Magistr

Пану Мінаєву.
Ви так і не відповіли, навіщо Вам особисто ця акція у сквері.
Ті прізвища, які Ви називаєте, мають різну популярність в університеті. Прийдіть і запитайте у простого студента і викладача, які їх знають. Хоча більшість їх не знає і не хоче знати. Годі з"ясовувати стосунки. Ці акції, як Ви бачите з минулого року, нікому користі не дають.
"За что боролись — на то и напоролись".
В університеті кого не постав ректором, завжди найдуться бажаючі протестувати. І до речі проти Поберезського таких людей менше всього.
З приводу 800 грн.:
Я поністю Вас підтримую і хочу, щоб вони були повернені людям. Але саме цей факт Вас чомусь не змушує будувати намети. Ви йдете шляхом найменшого супротиву, як і "Панорама".
Куди поділися її палкі заклики?
Чому ніхто не переймається цією темою?
Бо "Панорамі", як і Вам потрібні дешеві скандали.
Чому б Вам не приєднати до своїх гаслів "Скандал в роддоме", "Ангелы в лохмотьях", "Плачет девочка в банкомате" — це ж так легко.
А "Поверніть людям 800 грн. Притягніть Царенка за зловживання службовим становищем та шайрайство зі своїм фондом" — слабо. Бо Ви вже колись спробували і Вас врятувала "помаранчева" революція. А що зараз?
Невже немає інших проблем, за вирішення яких треба боротися.
З приводу "Кто на что учился".
У нас такий безлад тому, що "кухарки пытаются править страной".
Мілкі підприємці, на зразок Вас, лізуть у політику та вирішення соціальних проблем і нічого не вирішують. Справжні фахівці, які попадають до керма влади — становляться байдужими корупціонерами, або нічого не можуть вдіяти, бо "разом Вас(крикунів) багато і вас не подолати".
Тож ще раз закликаю, якщо кожен буде займатися тільки своєю справою і буде робити її якісно, то у сквері ми будемо збиратися разом, як на свято Конституції, чого Вам я і бажаю.
Відносно допомоги — "Вам не нужна. Вы о ней меня не просите, я ее вам и не предлагаю. Она нужна другим людям из вашего университета. И я ее окажу".
Допоможіть краще матеріально, бо на філологічному факультеті(звідки Ярова), окрім деканата, немає жодного комп"ютера.
І якщо Ви це зробите, за Вами "потягнуться люди".

Геннадий Минаев

Магистр, не нужно пылких обращений. Я все равно буду читать ваши сообщения через призму "Минаев мелкий предприниматель, прихватизировший "Детский мир", устраивающий караоке при Щербане, кухарка, желающая управлять городом и т.п." У меня уже в отношении вас сложился стереотип, который можно сломать только в личной беседе, живой беседе.

Я вам расскажу о том, что я делаю и в отношении фонда Царенко и прочих вещах, о которых вы не знаете и о которых не нужно здесь пичать. Буду обвинен в пиаре. И от этого никому ни мне, ни вам не станет легче.

Подойдите ко мне завтра и поговорим при наличии времени и желания у вас. Ok?

Magistr

Ви вірно визначили міру своєї участі:
"Минаєв мелкий предприниматель, прихватизировший "Детский мир", устраивающий караоке при Щербане, кухарка, желающая управлять городом и т.п.".
Тут можу зазначити, що тільки "Дєтским миром" Ви користуєтесь (правда, на яких правах — співвласника, чи орендаря)). А останнє, мені здається, — все правда.
Ви помітили, що на сайті немає нікого, окрім Вас, мене та декількох "перехожих". Точно так буде і завтра у сквері. Бо нікому немає діла до наших проблем і до Вашої маєтні.
А зусрічатись я з Вами не хочу, бо ми вже, напевно, зустрічалися.
У той час, коли Ви були студентом і, напевно, комсомольським активістом, у Харківському обкомі комсомолу Ви слухали мої лекції про методи ідеологічної роботи серед молоді. І скажу, що я Вас такому не вчив.
Екстремізм "Вас погубит".
Ваші прихильники минулого року уже зрозуміли, що намети — це "дєтский лєпет". А ті, хто залишився так і чекають, що хтось із дорослих зацікавиться цим і стануть поруч.
Буде чим заслонитися. Наприклад, — Яровою і може ще декількома викладачами, які потім будуть шукати собі роботу.
І правильно. Якщо у Вашій Фірмі хтось постійно незадоволений Вами. Що Ви робите?...
Усі, до речі, можуть поцікавитися, чи були у Вас такі випадки. Ваша фірма існує давно і досить відома. Невже не було?...
То може на цей сайт нехай вийдуть спіробітники Ващої фірми.
Знаю, що Вам це не подобається. А хіба подобається нам, коли ви втручаєтесь у діяльність нашої фірми.
У нас теж є бізнес — це платні студенти. Але після того, що з Вашою допомогою зараз діється, ми будемо у накладі.
І якщо Ви замовляєте акцію(заявку) проти нас, то краще подумайте... Ви як "Дозор" її замовляли, Ви є юридичною особою. І завтра вирішиться, проти чого наспраді спрямована Ваща акція і які стануть наслідки.
Але ми все порахуємо. І для "Панорами", і для Вас.
Раджу Вам попіклуватися про адвоката. Бо ринок на дворі. Якщо до нас не прийдуть абітурієнти, то Ви і ваша "Панорама" з "Правдою і кривдою" будете нам відшкодовувати втрачене.
А такі тенденції вже існують.
Напрклад, мій сусіда не віддасть свою дочку в наш університет, бо прочитав у "Панорамі", що тут "халтура" и "беспредел". А якщо завтра почує у сквері на акції, яку організував Мінаєв, що в університеті немає демокраії, то остаточно піде в інше місце.
Саме головне, що свої мотиви він підтвердить у суді. Так що на всяк випадок читайте Цивільний кодекс.
А щодо моєї юридичної освіченості(ПДВ, ПФО та інше) — не дивуйте мене. Навідь моя дочка — філолог, знає це з дитинства і не гірше за Вас.
І щодо останнього — Ви пропонуєте: "Подойдите ко мне завтра и поговорим при наличии времени и желания у вас. Ok?"
Ми з Вами у різних і не тільки вікових "категоріях".
Мені сором за Вас. Бо за цей час Вашої боротьби ви не схвалили нічого, що ми досягли. Ви нігіліст по природі. Вам ніколи нічого не можна довірити. Ви навідь собі не вірите, бо вчора ви боролися за одне, а зараз боретеся проти того, за що боролися вчора.
Ще раз раджу Вам: займайтеся своєю справою. Хоча комп"ютерний бізнес у Сумах втрачає. Якщо Ви вирішили бути політиком, то йдіть в магістратуру нашого унверситету. Вас там навчать, хоча б законам, а виконувати Ви їх вже не навчитеся.

Якщо у Вас поблизу є мама або батько і Ви їх присуховуєтеся, то дайте почитати їм цей останній абзац.

Геннадий Минаев

> тільки "Дєтским миром" Ви користуєтесь
> (правда, на яких правах — співвласника, чи орендаря)

Магистр, вы грязный провокатор, не более. Я уже три раза ответил на этот вопрос, но вы все равно мусолите тему.

> А зусрічатись я з Вами не хочу,

Ваше право, я не настаиваю, тем более, что и у меня нет такого желания, и тем более, что вы постоянно подбрасываете всякого рода инсинуации, о которых ниже.

> бо ми вже, напевно, зустрічалися.

Нет, не встречались.

> У той час, коли Ви були студентом і, напевно,
> комсомольським активістом, у Харківському
> обкомі комсомолу Ви слухали мої лекції про
> методи ідеологічної роботи серед молоді.

Я даже не знал, где находится этот обком. А в отношении комсомольского активиста, так максимум комсорг группы, таких как я в ХПИ было больше тысячи. Так что «комсомольской юности» у меня не бвло и лекций ваших я не слушал.

Внимание для форума: ПРОВОКАЦИЯ. Этот человек наверняка знает, что это не так, но уверенно пишет, поэтому прошу считать провокацией и грязной инсинуацией:

> І якщо Ви замовляєте акцію (заявку) проти нас,
> то краще подумайте ... Ви як "Дозор" її замовляли,
> и є юридичною особою.

Я официально заявляю, что «Ночной Дозор» никаких заявок ни на какие акции не подавал. Заявку на митинг и на акцию подавал преподаватель педуниверситета. Поэтому убедительно прошу форум на такие провокации не поддаваться.

Все остальное, что вы написали не несет никакого смысла. Экстремист как раз вы. И выходите, кстати, в "Дневной Дозор" 3 июля почистить берега Псла и водоемов в местах отдыха людей. Я договорился с "Сумыкоммунтранс" мешки с мусором они вывезут после "Дозора". Это так, штрих об экстремизме и конструктивизме.

Все, Магистр. Это было мое последнее сообщение.

Гость

Молодец Минаев. Ударим по магистрам уборкой территории!
Это единственная правильная мысль, которая за всю твою трепотню пришла тебе в голову. Да и хоть какя-то польза тоже.

Гость

А магистр то прав. Пусть сами разбираются. Лишь бы дети учились и взяток небыло.

Magistr

Я все прочитав, дякую за розуміння.

Не сотрудник Панорамы

Цитата:
Магистр, вы грязный провокатор, не более.

Во-во, к тому же, как оказывается, еще и партийный идеолог КПСС времен Брежнева-Андропова. Магистр, Вы бы что ли на пенсию пошли, рыбку ловить? А то довели страну (СССР) до ручки, теперь в Украине свои коммунистические замашки укоренить хотите. То на «Панораму» наехали, то теперь на Минаева. Не выйдет.

Кто сказал, что назначение ректора в государственный ВУЗ это внутреннее дело самого ВУЗа? Минаев прав. Мы все платим налоги, на эти налоги содержится университет. И Вы, в том числе, получаете заработную плату. И нам не безразлично как будет использован бюджет вашего, т.е. нашего ВУЗа. Вот, говорите, на факультете у Аллы Яровой один компьютер в деканате – так ваш же «янучарский» ректорат и довел до такого состояния, за в фонд Царенко денежки рьяно собирали.

Вы говорите никто не обращает внимание на форуме на эту тему. Так выходные же, праздники. Я вот только что приехал. Ничего придут АВАС, Бармалей, Павел Недвед, Сумчанин, Без Ника, Коренной Сумчанин - они Вам покажут где раки зимуют … так что вашему идейному учителю Михаилу Суслову в могиле не один раз перевернуться придется.

Все на акцию в сквер Шевченко на 09:30 !!! Выгоним янучаров, засевших в СГПУ. Там много достойных преподавателей и без "голубого" ректората !!!

павел недвед

"А хіба подобається нам, коли ви втручаєтесь у діяльність нашої фірми.
У нас теж є бізнес — це платні студенти. Але після того, що з Вашою допомогою зараз діється, ми будемо у накладі".

Магистр, за такой базар отвечать надо. Ты в госбюджетном вузе работаешь? Или уже решил, что ты его приватизировал и налогоплательщик может быть свободен со своими интересами? Если хочешь работать на себя, или хотя бы не париться с налогоплательщиками - работай в частном вузе. Не нравится - не зуди и не ной. И, к слову, у тебя проскальзывали таки фишки, что ты, мол, знаешь истинное положение вещей в дэрпэде. Неужто соцопрос провел? А то ты так запросто расписываешься за большинство сотрудников и студентов вуза...

Лично я этого ректора не знаю. Но случай с Блином Клинтоном очень подходящий к этой истории. Его тянули в сенатскую комиссию не за факт миньета, а за то, что он под присягой в суде с Левински сказал, что этого не было. Тобто врал. Поэтому Подберезкину лучше справочку показать.

Геннадий Миропольский

Magistr написал:
Ці акції, як Ви бачите з минулого року, нікому користі не дають.

Приносят они пользу. Это Вы в полемическом задоре преувеличиваете.

Magistr написал:
З приводу 800 грн.:
Я поністю Вас підтримую і хочу, щоб вони були повернені людям. Але саме цей факт Вас чомусь не змушує будувати намети.

А Вас почему этот факт не выгоняет на площадь? Наверное опротестовать публичный поступок публичного человека все-таки проще, чем частный взнос частного лица в частный фонд. Что Вы предлагаете?

Magistr написал:
Бо "Панорамі", як і Вам потрібні дешеві скандали.

Это можно сказать о СМИ в целом, и здесь проблема не в "Панораме", а в способе существования самого СМИ. Их иначе - попросту не читают. Что Вы предлагаете? - Простить публичному человеку публичную ложь? Сделать в очередной раз вид, что ничего не произошло?

Magistr написал:
А "Поверніть людям 800 грн. Притягніть Царенка за зловживання службовим становищем та шайрайство зі своїм фондом" — слабо.

А Вам - слабо?

Magistr написал:
Невже немає інших проблем, за вирішення яких треба боротися.

Есть. Поделитесь своими успехами.

Magistr написал:
У нас такий безлад тому, що "кухарки пытаются править страной".

Нет, безлад у нас не от этого. А оттого, что шеф-повар подтирается меню. Оттого, что меню написано белым по белому. Оттого что меню меняется в зависимости от средней температуры на Кипре. Разница между кухаркой и шеф-поваром заключалась у нас до сих пор только в том, кто из них больше стащил объедков домой. Тот и становился шеф-поваром. И уж если шеф-повар плюет на свою родную кухню, то уж пусть лучше кухарка защитит то, что сможет, чем позволит обеду быть заплеванным.

Magistr написал:
Мілкі підприємці, на зразок Вас, лізуть у політику та вирішення соціальних проблем і нічого не вирішують.

Верно. Но не они виноваты в том, что "не выришують". И до них эти проблемы не были "выришены". Ровно так же в политику ранее лезли директора автобаз и овощных хранилищ, сутенеры и заведующие общаками. Я так сужу по Вашему постингу: директора овощных баз СССР лучше справлялись с управлением, чем мелкие предприниматели, что ли? И в чем же эта особая карма такая у директоров овощных баз? Странно. Ну, при чем здесь социальное происхождение управленцев?

Magistr написал:
Справжні фахівці, які попадають до керма влади — становляться байдужими корупціонерами, або нічого не можуть вдіяти, бо "разом Вас(крикунів) багато і вас не подолати".

Ха! И что же им мешало всего год назад, когда разом было багато их?

Magistr написал:
Тож ще раз закликаю, якщо кожен буде займатися тільки своєю справою

Общие фразы, которые Вы выписываете, не пристегнуты к реальности. Даже если Вы по профессии ботаник, и к Вам в карман залезает профессиональный вор, я Вам советую попытаться непрофессионально спасти кошелек. Если не получится, то уже бежать за профессиональным милиционером.

Magistr написал:
Допоможіть краще матеріально, бо на філологічному факультеті(звідки Ярова), окрім деканата, немає жодного комп"ютера.

Наверное, нужно ответить так: давайте не будем увязывать факт протеста против публичной некорректности публичного лица с проблемой адресной благотворительности филфаку. Это - две разные проблемы.

Magistr

Шановним добродіям — "Не сторутнику", "Павлу Неведу", "Геннадию Миропольському(а може і Мінаєву)".
Я зовсім не "наезжаю" ні на кого. Я знову пропоную кожному заматися своєю справою.
Ви даремно мене ображаєте — "провокатор", "грязный тип" і т.п.
Мене обурювало те, що Царенко змушував цілком порядних людей (маю наувазі керівництво всіх трьох Вузів) сприяти поповненню свого фонду.
Але на початку ніхто не знав, що цей фонд не має ніякого відношення до освіти. Царенко всіх обдурив. Всі думали, що це його НОУХАУ. Тим більше у розвинених країнах світу такі фонди практикуються.
А коли всі про цей обман дізналися, він конфедеційно майже з кожним "попрацював", натякаючи — "Не будете цього робити ви, ми знайдемо інших".
Між іншим, це все офіційно було докладено прокуратурі, де кожен з керівництва вже побував і не один раз.
А тепер уявіть себе на місці керіників. Що б Ви зробили?
Ви скажете — треба було йти в намети.
Але є люди, які вважають, що намети нічим не допоможуть. А особисто я в цьому переконаний.
І переконаний в тому, що Царенко довго б не протримався, бо уже на кінець минулого серпня серед деканів, проректорів, професорів та зав.кафедрами назрівали принципові невдоволення.

З приводу "Кто сказал, что назначение ректора в государственный ВУЗ это внутреннее дело самого ВУЗа? Минаев прав. Мы все платим налоги, на эти налоги содержится университет. И Вы, в том числе, получаете заработную плату.
Ще раз наголошую: Є Закон про вищу освіту. Там все написано. А зарплатню одержують і ті, хто в робочий час стоять у наметів.

І таке: "Не нравится - не зуди и не ной. И, к слову, у тебя проскальзывали таки фишки, что ты, мол, знаешь истинное положение вещей в дэрпэде. Неужто соцопрос провел? А то ты так запросто расписываешься за большинство сотрудников и студентов вуза..."
Не подобається таки Вам, а не мені. І "ноете" Ви, а не я. "И подписываюсь" тому, що знаю думку колективу.
Усі ви говорите, що протестує більшість викладачів та студентів. Але ніхто не називає кількість. Тому що більшістю там і не пахне. Таку лькість не можна назвати навідь меншістю. Особисто я знаю трьох (з 450) викладачів і не більше п"яти (з 3500)студентів стаціонару. Останні — "зіваки" і "раптові перехожі". Запитай їх конкретно — вони скажуть: "Ми тут просто підійшли до знайомих, або чекаємо тролейбус".

І останнє з приводу "идеолога КПСС".
Найкраще, що мене навчила КПСС — це поважати співбесідника і дотримуватися принипу: "Терпенье и труд все перетрут".
У Вас немає поваги ні до кого. А відносно терпимості, то у Вас скоріше "НЕДЕРЖАНИЕ".
Дайте Подберезському попрацювати хоча б 3 місяці. Потім побачили б.
А зараз, якщо знову не буде ректора, СумДерПед просто розвалиться.
Абітурієнтів немає. Грошей немає. Ніхто не працює, а тільки йде "выяснение отношений". І так уже цілий рік.
А ЗМІ тільки підбурюють такий стан.
"Панорама", головний редактор якої наш випускник, навідь не поздоровила співробітників з ювілеєм — 80-м. А бруду вилила скільки...

І от зараз — знову намети, знову "дєтский лєпєт".
"Чим би дитя не тішилося, аби не вагітніло", а у минулому році, говорять, такий випадок був. Мабуть це плітки, які придумали журналісти.

Не сотрудник Панорамы

Цитата:
Мене обурювало те, що Царенко змушував цілком порядних людей (маю наувазі керівництво всіх трьох Вузів) сприяти поповненню свого фонду. Але на початку ніхто не знав, що цей фонд не має ніякого відношення до освіти. Царенко всіх обдурив. Всі думали, що це його НОУХАУ. Тим більше у розвинених країнах світу такі фонди практикуються.

Магистр, а вас КПСС учила только слушать собеседников? За идиотов не считать их она вас не учила?

Цитата:
А коли всі про цей обман дізналися, він конфедеційно майже з кожним "попрацював", натякаючи — "Не будете цього робити ви, ми знайдемо інших".

И все магистры наложили в штаны. В то время как их студенты протестовали в палатках и шли на Киев пешим ходом!

Цитата:
Між іншим, це все офіційно було докладено прокуратурі, де кожен з керівництва вже побував і не один раз.

Доложено в прокуратуру? Во дает бакалавр! Так вот, побывали и еще побывают, где будет доказано что ваше керивництво, вместе с Царенко эти деньги ВЫМАГАЛО!

Цитата:
А тепер уявіть себе на місці керіників. Що б Ви зробили?

Пошел бы к студентом, как сделали это профессоры из СумГУ Л.Мельник, С.Ильяшенко, А.Телетов и др.

Цитата:
Ви скажете — треба було йти в намети. Але є люди, які вважають, що намети нічим не допоможуть. А особисто я в цьому переконаний.

Уже сказал. Как оказалось помогают, еще как помогают: и в случае с Царенко, и в случае с Януковичем!

Цитата:
І переконаний в тому, що Царенко довго б не протримався, бо уже на кінець минулого серпня серед деканів, проректорів, професорів та зав.кафедрами назрівали принципові невдоволення.

Нет, вы определенно за идиотов нас тут всех держите!

Цитата:
Ще раз наголошую: Є Закон про вищу освіту. Там все написано. А зарплатню одержують і ті, хто в робочий час стоять у наметів.

А в законе про вищу освиту не написано, что грех их государственного университета делать частный бизнес для его ректора и некоторых особо приближенных членов ректората? Или вы сейчас прикинетесь, что вы не в курсе и что вы не понимаете о чем идет речь?

Цитата:
Усі ви говорите, що протестує більшість викладачів та студентів. Але ніхто не називає кількість. Тому що більшістю там і не пахне. Таку лькість не можна назвати навідь меншістю. Особисто я знаю трьох (з 450) викладачів і не більше п"яти (з 3500)студентів стаціонару.

Как мне удалось вчера выяснить в лагере, только в штаб входит 7 преподавателей СГПУ и 8 студентов СГПУ. В лагере выданы бейджи больше 15 преподавателям и больше 30 студентам. И галвное, разве в количестве дело?

Цитата:
Останні — "зіваки" і "раптові перехожі". Запитай їх конкретно — вони скажуть: "Ми тут просто підійшли до знайомих, або чекаємо тролейбус".

Есть и такие.

Цитата:
І останнє з приводу "идеолога КПСС". Найкраще, що мене навчила КПСС — це поважати співбесідника і дотримуватися принипу: "Терпенье и труд все перетрут".

См. выше.

Цитата:
У Вас немає поваги ні до кого. А відносно терпимості, то у Вас скоріше "НЕДЕРЖАНИЕ". Дайте Подберезському попрацювати хоча б 3 місяці. Потім побачили б.

Зато из вас эта повага так и прет. Особенно в отношении Минаева, который несколько раз уже ткнул вас носом в ваши же отходы, а вы все пишите. Приличный человек давно бы со стыда сгорел.

А по ректору вашему вопрос уже решен. Считайте, что нет его. Теперь вопрос стоит о ректорате. И его не будет как рассказали мне вчера в штабе акции.

Цитата:
А зараз, якщо знову не буде ректора, СумДерПед просто розвалиться. Абітурієнтів немає. Грошей немає. Ніхто не працює, а тільки йде "выяснение отношений". І так уже цілий рік. А ЗМІ тільки підбурюють такий стан.

Песня прошлого года. Назначат нормального в.о., выберете ректорат. И будете уже через пару недель нормально работать, а не с газетами судится за государственный счет.

Цитата:
"Панорама", головний редактор якої наш випускник, навідь не поздоровила співробітників з ювілеєм — 80-м. А бруду вилила скільки...

Не бруду вылила, а высветила гнойник (ректорат) и его действия.

Цитата:
І от зараз — знову намети, знову "дєтский лєпєт". "Чим би дитя не тішилося, аби не вагітніло", а у минулому році, говорять, такий випадок був. Мабуть це плітки, які придумали журналісти.

А вот за такие провокации (подбрасываемые, как бы между прочим) вас и называют грязный тип !

Здравый смысл

Нет никакого желания вести диалог с теми, кто заладил как попугай "ректор судимый", а на возражение, что он был оправдан заявляет "это неважно" или "документы не представлены", хотя их показывали журналистам и сотрудникам уже раз пять, если не больше.

Несколько общеизвестных в СГПУ фактов:
- Алле Яровой была обещана должность проректора в случае победы Мозгового,
- Светлане Петренко - в случае победы Лимана.
Мозговому также предлагался пост проректора, если ректором станет Лиман.

Так что мотивы по крайней мере некоторых из находящихся в сквере более чем прозрачны.

Здравый смысл 2

Не аргумент.

А что было обещано Кудренко, Брижатому, Король, Живодеру и прочим из "голубого" ректората в случае прихода якобы несудимого Подберезкого?

Так что не аргумент.

Здравый смысл

Еще и какой аргумент! Потому что, это выходит банальная борьба проигравшей стороны за должности и влияние, а не за так называемую "правду", как это пытается представить околопанорамная тусовка.
В чем, кстати, по вашему, она состоит?

И вы этот аргумент принимаете, начиная тыкать пальцем и кричать: "А вот этим тоже ведь обещали что-то, наверное".

А еще продолжаете пользоваться ярлычками. Что такое "голубой" ректорат и чем он отличается от ректората "помаранчевого"? Wink

view counter

Сейчас на форуме

Лариса Брежнєва

Зарегистрированных 1
Гостей 1180
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 179663
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65031
Последний зарегистрированный пользователь beredis

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.