Приборкання фортуни

Уявить собі, що ви їдете на автомобілі і що вас супроводжує на вертольоті якась особа, якій ви абсолютно довіряєте і з якою підтримуєте постійний контакт. Ви бачите вертоліт над собою і сприймаєте його як провідника, що безпомилково вказує вам шлях до місця призначення. У той момент, коли вам потрібно буде зробити вибір, не говорить собі: "[i]От що я вибираю[/i]", а скажіть: "[i][b]Я дію в такий спосіб тому, що це була перша ідея, що прийшла мені в голову; мені її прошептав на вухо мій[/b][/i] "[i][b]внутрішній пілот[/b][/i]".

Уявить собі, що ви їдете на автомобілі і що вас супроводжує на вертольоті якась особа, якій ви абсолютно довіряєте і з якою підтримуєте постійний контакт. Ви бачите вертоліт над собою і сприймаєте його як провідника, що безпомилково вказує вам шлях до місця призначення. У той момент, коли вам потрібно буде зробити вибір, не говорить собі: "От що я вибираю", а скажіть: "Я дію в такий спосіб тому, що це була перша ідея, що прийшла мені в голову; мені її прошептав на вухо мій "внутрішній пілот". Тим часом не забувайте, що вас очікують також непередбачені і небажані події. Що б ні трапилося з вами, якщо ви самі керуєте своїм життям і прислухаєтеся до власних потреб, у вас завжди найдуться сили, щоб гідно зустріти будь-яку ситуацію.

Абрам Соломонович

На вскидку есть несколько вариантов.

view counter

Статистика

Всего тем на форумах 182127
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65110
Последний зарегистрированный пользователь beredis

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.